Categories: ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του 2022

Κριός

Καλώς ήρθες στο 2022, Κριέ, μια χρονιά που αν μη τι άλλο θα σε αλλάξει σε εσωτερικό επίπεδο και αυτό είναι κάτι που θα γίνει με καλό και γόνιμο τρόπο. Ο Δίας, πλανήτης της τύχης, της επέκτασης και της αφθονίας, ήδη από τις 29 Δεκεμβρίου βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο σου που έχει να κάνει ακριβώς με αυτό, με τις εσωτερικές διεργασίες, τη διάθεση, την ψυχολογική σου κατάσταση και την προσωπική σου εξέλιξη. Ήδη έχεις ξεκινήσει λοιπόν μια πορεία προς την αυτοβελτίωση. 

Τον χειμώνα η έμφαση δίνεται και στη δουλειά και στην κοινωνική σου ζωή. Στις αρχές Ιανουαρίου η νέα Σελήνη στον Αιγόκερω είναι μια πολύ θετική ένδειξη για νέες ευκαιρίες και νέα ξεκινήματα στα επαγγελματικά. Αν για οποιοδήποτε λόγο νιώθεις ότι κάπου έχει σκαλώσει αυτός ο τομέας, ίσως τώρα είναι μια καλή ευκαιρία να κάνεις ένα σημαντικό βήμα. Εξάλλου και ο Άρης θα βρεθεί στο ίδιο σημείο στις 24 και θα σε γεμίσει ενθουσιασμό, ενέργεια και αποφασιστικότητα. 

Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα από τις 14 Ιανουαρίου μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου, όμως, και αυτό έχει δύο πλευρές: Από τη μία θα ήταν καλό περισσότερο να σχεδιάζεις και να οργανώνεις παρά να δρας και από την άλλη, επειδή βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο σου, είναι μια ευκαιρία να δεις φίλους που μάλλον έχεις καιρό να δεις. Οι φίλοι και η κοινωνική σου ζωή θα είναι ένας σημαντικός τομέας για σένα και την προσωπική σου εξέλιξη τον Φεβρουάριο. 

Την άνοιξη αρχίζει να μετατοπίζεται το ενδιαφέρον σχεδόν αποκλειστικά στην κοινωνική σου ζωή και τις φιλικές σου σχέσεις. Κάποιες συγκυρίες, επίσης, από τις αρχές Μαρτίου, σε φέρνουν περισσότερο κοντά στον εαυτό σου και τις ανάγκες σου. Συνειδητοποιείς τι είναι αυτό που σε εμποδίζει από το να προχωρήσει μια κατάσταση και κάνεις τις κινήσεις που θεωρείς ότι οφείλεις να κάνεις και φαίνεται ότι δεν διαπραγματεύεσαι καθόλου την ανεξαρτησία σου . Οι φίλοι παίζουν πάρα πολύ σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή σου και η κοινωνική σου ζωή απογειώνεται αυτό το διάστημα. 

Την πρώτη Απριλίου, έρχεται μια νέα Σελήνη στο ζώδιό σου και δεν είναι καθόλου τυχαίο αυτό. Έχουν γίνει πολλές διεργασίες και ζυμώσεις και είσαι έτοιμος να γυρίσεις σελίδα και να κάνεις μια νέα αρχή. Για αρκετό διάστημα κατά τον Απρίλιο θα έρχονται ενδιαφέρουσες ευκαιρίες σε πολλούς τομείς. Και μια νέα Σελήνη – Έκλειψη Ηλίου στο τέλος Απριλίου δίνει ώθηση στον οικονομικό τομέα και φέρνει μια πολύ καλή ευκαιρία που δεν θα πάει αναξιοποίητη. 

Στις 2 Μαΐου έρχεται ένα πολύ καλό νέο: Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σου. Αλλά υπάρχουν και πολλοί άλλοι λόγοι που ο Μάιος είναι ο πιο ενδιαφέρων μήνας για σένα. Στις 10 ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης και των θετικών εξελίξεις έρχεται στο ζώδιό σου και θα μείνει μαζί σου μέχρι τις 28 Οκτωβρίου. Στο ζώδιό σου θα βρίσκεται και ο Άρης από τις 24 και ο συνδυασμός αυτός είναι εξαιρετικός. Θα τα δώσεις όλα στον στόχο και η τύχη θα είναι κυριολεκτικά μαζί σου. 

Το καλοκαίρι ξεκινάει με μια έμφαση στον οικονομικό τομέα. Από τη μία ο Ερμής από τις 3 θα κινείται ορθόδρομα πια στον δεύτερο οίκο των οικονομικών σου. Από την άλλη η νέα Σελήνη στις 28 φέρνει πολύ καλά νέα από εκείνη τη μέρα και μέχρι το πρώτο μισό του Ιουλίου. Βέβαια ο Ιούλιος μπορεί να φέρει και έξοδα μαζεμένα οπότε θα ήταν καλό να είσαι οργανωμένος λίγο από τα τέλη Μαΐου. Τον Ιούλιο και τον Αύγουστο θα γίνει ένας πολύ ευχάριστος χαμός με την ερωτική σου ζωή και λόγω της νέας Σελήνη στις 28 Ιουλίου και επειδή η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου από τις 11 Αυγούστου. 

Ο Σεπτέμβριος και ο Οκτώβριος σε βρίσκουν πολύ επικεντρωμένο στις σχέσεις και τις συνεργασίες. Δημιουργούνται νέες, εδραιώνονται ήδη υπάρχουσες, ίσως μπαίνεις και σε μια νέα σχέση. Πολύς ρομαντισμός πάντως και έντονα συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια. Ο Δίας στις 28 Οκτωβρίου θα επιστρέψει στους Ιχθύς και θα αναζητήσεις πάλι την ανεξαρτησία σου και την ψυχολογική ισορροπία. Αλλά σύντομα, στις 20 Δεκεμβρίου για την ακρίβεια, θα ξαναβρεθεί στο ζώδιό σου και θα παραμείνει κοντά σου για πολύ καιρό ακόμα και για μια συναρπαστική νέα χρονιά. 

Στην επόμενη σελίδα: ο Ταύρος

Page: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Γιώργος Σαλαμάς

Share
Published by
Γιώργος Σαλαμάς