ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του 2024

Κριός

Καλή χρονιά, Κριέ! Ένα συναρπαστικό νέο έτος σε περιμένει, παρ’ όλο που ακόμη μπορεί να αισθάνεσαι ότι υπάρχει μια στασιμότητα στη ζωή σου. Ο Ερμής από την πρώτη Ιανουαρίου θα αρχίσει πάλι την ορθόδρομη πορεία του και θα ξεκινήσεις τη νέα χρονιά κοιτάζοντας μπροστά. Επίσης, ο Πλούτωνας στις 20 Ιανουαρίου θα μετακινηθεί από τον Αιγόκερω στον Υδροχόο και θα απελευθερωθούν τα επαγγελματικά σου από τις περιστασιακές πιέσεις του. Φαίνεται ότι αυτή η χρονιά είναι ιδιαίτερα σημαντική για αυτόν τον τομέα.

Στις 25 Μαρτίου έχουμε μια έκλειψη Σελήνης που σε αφορά: Πραγματοποιείται στον Ζυγό και φέρνει ενδιαφέρουσες εξελίξεις σε μια σχέση ή συνεργασία. Πολλά θα φανούν το διάστημα 25 Μαρτίου μέχρι 28 Απριλίου που θα ακολουθήσει και μια έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σου. Η συγκεκριμένη φέρνει ανανέωση και νέα ξεκινήματα για αρκετούς από τους μήνες που θα ακολουθήσουν. Εν τω μεταξύ από τις 5 Απριλίου θα βρίσκεται η Αφροδίτη μαζί σου, πλανήτης της αρμονίας, των σχέσεων, της αγάπης και των οικονομικών και από τις 30 ο κυβερνήτης σου, ο πλανήτης των νέων ξεκινημάτων και της ενέργειας, Άρης. Όπως καταλαβαίνεις, ο Απρίλιος είναι για σένα ένα από τους σημαντικότερους μήνες της χρονιάς.

Μέχρι τις 25 Μαΐου ο Δίας, πλανήτης της τύχης, της αφθονίας και της επέκτασης, θα επηρεάζει με τον καλύτερο τρόπο τα οικονομικά σου και θα φέρνει ευκαιρίες για να βελτιώσεις αυτόν τον τομέα. Από τότε και μέχρι το τέλος της χρονιάς θα βρίσκεται στον τρίτο οίκο σου της επικοινωνίας, των συμφωνιών και των νέων γνωριμιών. Από τις 9 Ιουνίου μέχρι τις 20 Ιουλίου όμως λίγη προσοχή με τα έξοδα, με τον Άρη στον δεύτερο οίκο σου.

Ο Σεπτέμβριος και ο Οκτώβριος είναι οι μήνες με τις τελευταίες εκλείψεις της χρονιάς. Η πρώτη, στις 17 Οκτωβρίου είναι σεληνιακή και πραγματοποιείται στους Ιχθύς. Η διαίσθησή σου είναι ιδιαίτερα οξυμένη, αλλά η διάθεσή σου μπορεί αυτές τις μέρες να μην είναι και στα καλύτερά της, για αυτό φρόντισε τον εαυτό σου όσο περισσότερο μπορείς. Λίγο αργότερα, στις 2 Οκτωβρίου, έρχεται μια αισιόδοξη έκλειψη Ηλίου – νέα σελήνη στον Ζυγό που θα φέρει νέες συνεργασίες, συντροφικότητα και ευκαιρίες στις σχέσεις όλων των ειδών.

Στην επόμενη σελίδα: ο Ταύρος

Page: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Γιώργος Σαλαμάς

Share
Published by
Γιώργος Σαλαμάς