Categories: FeaturedΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της εβδομάδας (12/10- 18/10)

Κριός

Το θέμα της συνύπαρξης είναι το κεντρικότερο των ημερών. Συνεργασίες, συμβίωση, συντροφικότητα, σχέσεις κάθε είδους, κυρίως όμως σχέσεις που βασίζονται στο συναίσθημα και στην εκτίμηση είναι αυτές που θα σε απασχολήσουν περισσότερο, και, κατά κύριο λόγο, με θετικό τρόπο. Σε αυτό το πλαίσιο είναι πολύ πιθανή η δημιουργία νέων σχέσεων και συνεργασιών ή η εξέλιξη κάποιων ήδη υπαρχουσών, ίσως δηλαδή η συντροφική σου σχέση αποκτήσει μια σοβαρότερη διάσταση και επισημοποιηθεί ή αν είσαι ελεύθερη ή ελεύθερος να αποφασίσεις ότι δεν τρέχει και τίποτα τελικά να μοιραστείς κάποια πράγματα με έναν άνθρωπο. Πόσο δεσμευτικό μπορεί να ακούγεται αυτό; Ίσως πολύ, σε πολλών τα αυτιά. Είναι όμως τελικά τόσο δεσμευτικό το να συντροφευθείς όσο ακούγεται. Ή μήπως μέσα από μια σχέση ανακαλύπτεις περισσότερες ελευθερίες από ό, τι όταν είσαι θεωρητικά «ανεξάρτητος». Αυτά τα πράγματα δεν είναι ίδια για όλους και φυσικά δεν υπάρχουν κανόνες που όλοι θα έπρεπε να ακολουθούν, αυτό που για σένα είναι παράδεισος, μπορεί για εμένα να είναι κόλαση. Όμως, τώρα, θα μπορείς τουλάχιστον να κάνεις πιο συγκεκριμένο στο μυαλό σου (και στην καρδιά σου) αυτό που για εσένα είναι ιδανικό.

Ταύρος

Μερικές φορές έρχονται κάποιες περίοδοι που σου είναι απαραίτητο να μπουν “όλα” σε μια σειρά και τώρα μπορείς να τα κάνεις όλα, από decluttering μέχρι να αλλάξεις διατροφή, να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου με το να την κάνεις περισσότερο οργανωμένη και να γίνεις αποτελεσματικός στις καθημερινές σου εργασίες. Το άλλο σημαντικό είναι ότι μπορείς να βρεις δουλειά, αν είσαι σε διαδικασία αναζήτησης ή να αναλάβεις ένα νέο εγχείρημα στην ήδη υπάρχουσα εργασία. Είναι γεγονός ότι είσαι προσανατολισμένος περισσότερο στην επίλυση προβλημάτων και σε πρακτικά ζητήματα παντός τύπου, και ότι ίσως αυτή την περίοδο έχεις κάποιες συναισθηματικές αποστάσεις, από τον εαυτό σου και τους άλλους. Όμως, φαίνεται ότι έχεις ανάγκη εδώ και καιρό να ξεκαθαριστούν οι σκέψεις σου και να θέσεις έναν στόχο, να χαράξεις έναν συγκεκριμένο δρόμο, ώστε να υπάρχει ένα είδος προοπτικής που να δίνει νόημα στη ζωή σου.

 

 

Δίδυμοι

Θέτεις στόχους, αγωνίζεσαι για αυτούς με πάθος, κάποιες φορές απογοητεύεσαι, κάποιες άλλες τους πετυχαίνεις; Και τότε; Ανακουφίζεσαι, φυσικά, αλλά έρχεται στην επιφάνεια και μια θλίψη που συνοδεύει αρκετά συχνά την επίτευξη των στόχων μας. Όταν καλύπτεται ένα κενό και το λύνουμε αυτό το θέμα, αποκαλύπτεται μπροστά μας το επόμενο κενό που πρέπει να καλυφθεί. Και μάλλον ήρθε η ώρα να ασχοληθείς με την ερωτική σου ζωή. Γιατί καλό το τρέξιμο για το ένα ή το άλλο εγχείρημα, σίγουρα σε κρατάει μακριά από τις συναισθηματικές σου ανάγκες, αλλά από την άλλη υπάρχουν και αυτές και τώρα είναι στα φόρτε τους μάλιστα. Η Αφροδίτη, ο Ήλιος, ο κυβερνήτης σου Ερμής βρίσκονται στον πιο ερωτικό και δημιουργικό οίκο σου και οι επαφές τους με τον Δία και τον Άρη είναι συγκλονιστικά αρμονικές, ΔΕΝ θα είσαι μόνος σου, αν το επιθυμείς αυτό.

Υ.Γ. Ο πέμπτος οίκος συμβολίζει και τα παιδιά, την τεκνοποίηση και όλα τα σχετικά.

 

Καρκίνος

Το σπίτι, η οικογένεια, τα βαθύτερα συναισθήματά σου και οι βασικές συναισθηματικές σου ανάγκες έρχονται στην επιφάνεια, και ίσως αυτό να μην ήταν και ό, τι ευκολότερο για κάποιο χρονικό διάστημα. Όμως με τόση κινητικότητα στον τέταρτο οίκο σου, συνειδητοποιείς ότι μόνο καλά νέα μπορείς να έχεις σε αυτούς τους τομείς. Σαν να κλείνει μια υπόθεση και να ξεκινάς από την αρχή ή να βάζεις τα πράγματα στη θέση τους, μέσα σου πάνω από όλα. Έχε υπόψη σου πάντως ότι υποστήριξη μπορείς να έχεις, αν τη ζητήσεις και ότι οι άλλοι δεν διαβάζουν απαραίτητα τις σκέψεις των γύρω σου, ούτε τη δική σου φυσικά, δεν έχουν καμία υποχρέωση να κάνουν κάτι τέτοιο (ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα σήμαινε άλλωστε ότι έχουν υπερφυσικές δυνάμεις), άρα δεν είναι και τόσο τρομερό να δηλώνεις αυτά που χρειάζεσαι.

Υ.Γ. Πέρα από όλον αυτό τον συναισθηματισμό των ημερών, υπάρχουν και πιο πρακτικά ζητήματα που μπορούν να εξελιχτούν θετικά και σχετίζονται με το σπίτι, όπως μια μετακόμιση.

 

Στην επόμενη σελίδα Λέοντες, Παρθένοι, Ζυγοί και Σκορπιοί μάθετε τι σας περιμένει!

Page: 1 2 3

Γιώργος Σαλαμάς

Share
Published by
Γιώργος Σαλαμάς