Categories: ΖΩΔΙΑ

Για την εβδομάδα 19-25/9

Κριός Καταιγισμός πλανητικών επιρροών προκαλούν την επανεξέταση της ζωής σας και επιβάλλουν σημαντικές αλλαγές σε θέματα σχέσεων, οικονομικών και συναισθηματικών καταστάσεων. Με τον Άρη στο Λέοντα να σας γεμίζει αυτοπεποίθηση και ενέργεια, αποφύγετε τις υπερβολές και τα νεύρα –εντάξει, κομματάκι δύσκολο για την a priori δυναμική και  επαναστατική σας φύση. Αυτό το διάστημα προέχει να ξεκαθαρίσετε ή και να κλείσετε αν χρειαστεί οριστικά ό, τι έχει φθαρεί. Μην προβείτε σε εύκολη μετάβαση ευθυνών, κάντε την αυτοκριτική σας και ελάτε αντιμέτωποι με τα λάθη σας. Το τρίγωνο του Άρη με τον ουρανό ναι μεν σας δίνει δύναμη για να ανταπεξέλθετε στα ζητήματα που σας προκύπτουν καθημερινά και απρόβλεπτα, αλλά ταυτοχρόνως σας γεμίζει ένταση, νεύρα και ανυπομονησία. Hold your horses!

Ταύρος Επανεξετάστε τους στόχους σας και μην εμμένετε σε ό, τι δεν πετυχαίνει. Θυμηθείτε ότι οποιαδήποτε αλλαγή είναι για το δικό σας καλό. Προσπαθήστε, ξέρω δύσκολο για εσάς, να είστε πιο ευέλικτοι. Διώξτε ανθρώπους από κοντά σας που αποδεδειγμένα δεν έχουν φανεί αντάξιοι των περιστάσεων και των προσδοκιών σας. Ακόμα κι αν δεν το κάνετε εσείς, θα φροντίσει η δύσκολη όψη του Άρη από τον Λέοντα και ο Κρόνος ακριβώς απέναντί σας, αποφασισμένος, να σας δείξει το πιο σκληρό του πρόσωπο. Στο συναισθηματικό τομέα ξεχάστε το master –slave παιχνιδάκι σας. Κανείς δεν θέλει να υποταχθεί άνευ όρων. Αναθεωρείστε, δώστε χώρο σε αυτό που πραγματικά επιθυμείτε και αφήστε το παρελθόν. Όσο περίεργο κι αν σας φαίνεται, δεν είναι ένδειξη ήττας, είναι κίνηση προσωπικής εξέλιξης.

Δίδυμοι Once bad sex, shame on you, twice, shame on me ή κατά το ελληνικόν, το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού. Δώσατε άπειρες ευκαιρίες αλλά το μήνυμα δεν ελήφθη, καιρός να προχωρήσετε. Ο κυβερνήτης σας Ερμής από τον Ζυγό θα σας δώσει τη διορατικότητα, αλλά και την ευστροφία της οποίας ούτως ή άλλως δεν υπολείπεστε για να κρίνετε με ποιους θα πάτε και ποιους θα αφήσετε. Εξάλλου οι δύσκολες όψεις του Ουρανού και του Πλούτωνα θα σας αναγκάσουν να δείτε τι σας αποδιοργανώνει στις σχέσεις σας. Για εσάς του τρίτου δεκαημέρου, η πανσέληνος στους Ιχθείς σάς δίνει τη δύναμη να απεμπλακείτε ευκολότερα από βαλτωμένες καταστάσεις. Μην αυτοσαμποτάρεστε από φόβο να κάνετε το επόμενο βήμα. Οι εμμονές δεν είναι άλλωστε χαρακτηριστικό σας.

Καρκίνος Take me as I am or watch me as I go. Πιο καλή η μοναξιά από το να σας αγαπούν για κάτι που δεν είστε πραγματικά. Τέρμα η συγκατάβαση. Η πανσέληνος στα ψάρια θα σας βοηθήσει να αλλάξετε δυναμικά τον τρόπο επικοινωνίας σας. Με τις δύσκολες όψεις του Ερμή με τον Πλούτωνα, τον ουρανό να σας ταλαιπωρεί εδώ και καιρό αλλά και με τον Δία στο ζώδιό σας, μην παρασυρθείτε, μη δώσετε υποσχέσεις που δεν θα κρατήσετε και αποφύγετε να αναλάβετε ευθύνες γιατί τότε η επανάστασή σας θα γυρίσει μπούμερανγκ. Κατευνάστε τις εντάσεις που αναμφίβολα θα δημιουργηθούν λόγω της αλλαγής της συμπεριφοράς σας τόσο στον οικογενειακό όσο και στον επαγγελματικό τομέα (εμ, ξυπνήσανε οι σκλάβοι Αντωνάκη)… Το διάστημα αυτό δεν θα αποδειχθεί ρόδινο ούτε για τα ερωτικά σας. Τα έντονα ξεκαθαρίσματα είναι εκ των ων ουκ άνευ!

Λέων Ναι, είστε ο Βασιλιάς, αυτό το ξέρουν όλοι! Μήπως όμως με τον Άρη να βρίσκεται στο ζώδιό σας και να κάνει αρνητικές όψεις με τον Ουρανό και τον Κρόνο, να επανεξετάζατε τα θέματα ιεραρχίας τόσο στα προσωπικά, στα επαγγελματικά όσο και στα οικογενειακά σας; Ξεχάστε για λίγο τις υπερβολές και τα παιχνίδια δύναμης γιατί μόνο ζημιωμένοι θα βρεθείτε. Κάντε επιλογές που σας εκφράζουν απόλυτα γιατί ο Κρόνος από το Σκορπιό και η γλυκιά Αφροδιτούλα από το ίδιο ζώδιο δε θα δείξουν έλεος σε λάθη. Αναλάβετε τις ευθύνες σας, δείξτε ένα πιο υπεύθυνο πρόσωπο για να κερδίσετε την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό των άλλων. Σημαντικές ευκαιρίες που ουρανοκατέβατα θα σας παρουσιαστούν, ιδιαίτερα για εσάς του δεύτερου δεκαημέρου, μπορούν να καρποφορήσουν αρκεί να τις αντιμετωπίσετε με σύνεση και υπό ένα πιο ρεαλιστικό πρίσμα .

Παρθένος Νέα ανοίγματα και νέοι δρόμοι για εσάς! Πετάξτε τον μανδύα των ενοχών και προχωρήστε με αυτοπεποίθηση. Ο προσωπικός και οικονομικός τομέας χρειάζονται ξεκαθαρίσματα, τα οποία αν γίνουν θα βελτιώσουν τη ζωή σας κατά πολύ. Τολμήστε τώρα να κάνετε όσα για καιρό αναβάλλατε. Η Πανσέληνος απέναντί σας, θα επηρεάσει περισσότερο το τρίτο  δεκαήμερο και θα το φέρει αντιμέτωπο με τα “θέλω” και τα “πρέπει”. Κι ειδικά εσείς οι παρθένοι ξέρετε από πρέπει! Θυμηθείτε όμως ότι αυτό είναι ένα ψευτοδίλημμα βασισμένο στην ανασφάλειά σας ή μήπως στην “ασφάλειά” σας; Οι γνώριμες επιλογές δεν είναι πάντα οι καλύτερες ούτε οι πιο σωστές! Προσέξτε την υγεία σας και ανοιχτείτε επιτέλους στα άτομα του περιβάλλοντός σας. Είναι βέβαιο ότι εκεί θα βρείτε ευκαιρία για επαγγελματική άνοδο.

Ζυγός  Σχέσεις και ρεαλισμός! Εξίσωση τρίτου βαθμού για έναν Ζυγό, αλλά απαραίτητο να λυθεί αυτές τις ημέρες. Με τις όψεις του Ερμή από το ζώδιό σας, με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω να σας ταλανίζει και τον Δία από τον Καρκίνο να παίζει με τα νεύρα σας, αν δεν βγάλετε τα ροζ γυαλιά και δεν δείτε την αλήθεια κατάματα, η δυσάρεστη τροπή σε θέματα σχέσεων αλλά και στα επαγγελματικά θα είναι μη αναστρέψιμη. Κυρίως εσείς του δεύτερου δεκαημέρου, διορθώστε τα λάθη και βάλτε νέους στόχους. Κλείστε οριστικά ζητήματα του παρελθόντος, πείτε αντίο σε ό, τι σας πληγώνει και ανοίξτε απαλλαγμένοι από τα βάρη τις πόρτες για να μπουν νέοι άνθρωποι στη ζωή σας. Φροντίστε οι νέες σας επιλογές να σας καλύπτουν πραγματικά και να στηρίζονται σε στέρεο έδαφος κι όχι σε κινούμενη άμμο.

Σκορπιός Η παρουσία του Δία στον Καρκίνο σάς δίνει αισιοδοξία, θάρρος κι ευκαιρίες σε κάθε τομέα που δεν πρέπει να αφήσετε ανεκμετάλλευτες. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, προσθέτει μια γλυκύτητα στον κοινώς αποδεκτό ζωώδη μαγνητισμό σας καθιστώντας σας απλώς ακαταμάχητους. Θα προκύψουν πολλές νέες γνωριμίες, αλλά καλό θα ήταν να είστε επιφυλακτικοί  (όχι ότι δεν είστε εκ φύσεως). Επαγγελματικά ζητήματα που είχαν καθυστερήσει , επανέρχονται στο προσκήνιο και αυτή τη φορά προς όφελός σας, αποσυμπιέζοντάς σας από το άγχος των προηγούμενων ημερών. Η δύσκολη όψη του Άρη από τον Λέοντα και ο Κρόνος στο ζώδιό σας, σας πιέζουν να πάρετε οριστικές αποφάσεις σε ό, τι δεν βοηθά την περαιτέρω εξέλιξή σας. Μην ενδώσετε σε πισωγυρίσματα, κοιτάξτε μακριά.

Τοξότης Χρειάζεστε επειγόντως οργάνωση και ποιος θα βρεθεί να σας οργανώσει δεν ξέρω αφού αυτό δεν είναι το δυνατό σας σημείο. Αυτή η περίοδος ζητά επανεξέταση τόσο των σχέσεων όσο και των συνεργασιών. Η πανσέληνος στους Ιχθείς δεν θα αποδειχθεί τόσο εύκολη για εσάς. Κατευνάστε τον παρορμητισμό σας για λίγο. Μόνο μπλεγμένοι σε μπελάδες θα βρεθείτε. Μην αφήσετε τις εντάσεις και τον εγωισμό σας να μπουν τροχοπέδη στην εξέλιξή σας. Καλοί σύμβουλοι είναι η ψυχραιμία και ο ρεαλισμός για την διευθέτηση των καταστάσεων που προκύπτουν. Θα σας δοθούν ευκαιρίες, αρκεί να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και το μυαλό σας καθαρό και όχι θολωμένο από θυμό για να τις αξιοποιήσετε σωστά. Προσέξτε την υγεία σας και μην παραδοθείτε σε υπερβολές και καταχρήσεις.

Αιγόκερως Αυτή την περίοδο θα κληθείτε να έρθετε αντιμέτωποι με ό, τι έχει φθαρεί και βρίσκεται στο χρονοντούλαπο της ψυχής σας καταλαμβάνοντας πολύτιμο χώρο. Η λύση βρίσκεται στα χέρια σας, αν επιλέξετε να δράσετε δυναμικά, όλα θα καταλήξουν υπέρ σας. Αφήστε ό, τι σας βαραίνει και το σύμπαν θα σας ανταμείψει. Ο Πλούτωνας σας φέρνει μεν αντιμέτωπους με τις μέχρι σήμερα επιλογές σας αλλά μην ξεχνάτε ότι σας δίνει και απίστευτη δύναμη να μεταμορφωθείτε. Γίνετε συγκεκριμένοι στους στόχους σας και διεκδικήστε από τους άλλους ειλικρίνεια και σεβασμό. Η δύσκολη όψη του Ερμή από τον Ζυγό μπορεί να φέρει καθυστερήσεις και ασυνεννοησία. Μην σπαταλήσετε χρόνο να εξηγήσετε τα ευκόλως εννοούμενα, αλλά δώστε δυναμικές λύσεις όταν χρειαστεί, βασισμένες στη λογική και την ψυχραιμία. Η στρατηγική είναι το αγαπημένο σας παιχνίδι.  Εφαρμόστε την παντού.

Υδροχόος Από τη μια η παρουσία του Άρη απέναντι από το ζώδιό σας σε ευνοϊκή όψη με τον κυβερνήτη σας Ουρανό σας δίνει απλόχερα δύναμη, αυτοπεποίθηση, πείσμα και ερωτισμό από την άλλη η δύσκολη όψη του Κρόνου στον Σκορπιό σας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου να μην πέσετε θύματα πλάνης. Οι κεραίες σας θα πρέπει να είναι ανοιχτές και το ένστικτό σας ενεργοποιημένο διπλά για να ξεχωρίσετε ποιος βρίσκεται δίπλα σας για να σας ωφελήσει και ποιος για να σας υπονομεύσει. Καλό θα ήταν να προσέξετε τις μετακινήσεις σας αλλά και την υπογραφή συμβολαίων. Μπερδεμένες καταστάσεις ξεδιαλύνονται με απότομο και ενδεχομένως επώδυνο τρόπο γεγονός που θα ταράξει την ηρεμία σας της οποίας είστε λάτρης και υπέρμαχος. Συγκρατηθείτε, όλα όσα συμβαίνουν είναι προς όφελός σας.

Ιχθύες Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιό σας στις 19 του μήνα, καλό θα ήταν να ξεχάσετε τις γνωστές πλάγιες τακτικές σας που πάντα σας βγάζουν ασπροπρόσωπους. Ξέρετε να κολυμπάτε, να ξεγλιστράτε, να χάνεστε στον δικό σας υπέροχο κόσμο και να ελίσσεστε αλλά αυτή η περίοδος σάς καλεί να κινηθείτε με ειλικρίνεια και ρεαλισμό. Αποφύγετε παρασκηνιακές κινήσεις στον ερωτικό τομέα και ξεκαθαρίστε όποια μπλεγμένη κατάσταση υπάρχει στη ζωή σας γιατί τα αποκαλυπτήρια δε θα αργήσουν να γίνουν. Μην ενδώσετε σε διλήμματα και κρατήστε αποστάσεις από on –off σχέσεις. Αναλάβετε την ευθύνη των πράξεών σας και ίσως αυτό σας λυτρώσει συναισθηματικά για να μπορέσετε να προχωρήσετε σε κάτι βαθύτερο και ουσιαστικό. Ο Δίας από τον Καρκίνο ευνοεί τη διασκέδαση και το φλερτ με πληθώρα γνωριμιών. Προσέξτε όμως μην βρεθείτε μπλεγμένοι σε «βαθιά» νερά με καρχαρίες!

Ίνα Σταθάτου

Share
Published by
Ίνα Σταθάτου