Categories: ΟΛΑ POPA

ΟΛΑ POPA #119: Δε θα σταματήσουμε να φωνάζουμε πως η Rihanna είναι η πιο κουλ τυπάρα εκεί έξω

Σταύρος Διοσκουρίδης

Δεν βρίσκεις εισιτήριο για το «Τζόκερ» κάτι που δείχνει ότι οι αίθουσες κρατάνε ακόμα. 

Το λέω εγώ αυτό που έχω να πάω τρία χρόνια σε αίθουσα, αυτά τα τρία χρόνια έχουν βγει 500 ταινίες καλύτερες από το «Τζόκερ», αλλά περίμενα τώρα το hype για να σκεφτώ μήπως πάω ξανά. 


Βασίλης Κ. Κουρουμιχάκης

Όχι τόσο πρωτοποριακό όσο το σοβιετικό ντιζάιν και ούτε τόσο cult φαινόμενο όσο το ανατολικογερμανικό, αλλά το γιουγκοσλαβικό είναι ένα ξεχωριστό σοσιαλιστικό ντιζάιν που αξίζει την προσοχή σας. Αυτός ο λογαριασμός στο Instagram είναι ένας φόρος τιμής σε αυτό το περίεργα οικείο βαλκανικό κιτς. 

Ωραία κοροϊδέψαμε τον Τραμπ για το γελοίο επιχείρημα της Νορμανδίας, αλλά μήπως η αμήχανη σιωπή των Ευρωπαίων ηγετών μπροστά στην επιχείρηση «Πηγή της ειρήνης» είναι πιο ανησυχητική;


Θεοδόσης Μίχος

Ο αυτισμός δεν είναι μια ασθένεια που θεραπεύεται κανείς, ούτε μια κοινωνική κατασκευή από την οποία μπορεί να ξεφύγει. Είναι διάχυτος, χρωματίζει κάθε εμπειρία, κάθε αίσθηση, αντίληψη, σκέψη, κάθε πτυχή της ύπαρξης. Διαβάστε το ρεπορτάζ της Μαρίας Λούκα και θα καταλάβετε.

Απομακρύνετε από κοντά σας κάθε αιχμηρό αντικείμενο πριν διαβάσετε για το κέρδος των τραπεζών από το προσφυγικό -σε αριθμούς.


Ντενίσα Μπαϊρακτάρι

Δεν θα σταματήσω ποτέ να φωνάζω ότι η Rihanna είναι η πιο όμορφη γυναίκα και η πιο απενοχοποιημενή τυπάρα εκεί έξω. Επίσης δεν θα σταματήσω ποτέ να ελπίζω πως μια μέρα θα γίνει η κολλητή μου. Όλοι εμείς οι Rihannικοί ευχαριστούμε για άλλη μια φορά την αμερικάνικη Vogue που ζήτησε να της κοσμήσει το τελευταίο της εξώφυλλο.

 Αυτή η εβδομάδα, δόξα σοι ο Θεός, δεν μας απογοήευσε και μας προσέφερε πολλά για τα οποία πρέπει να τραβάμε τα μαλλιά μας, αλλά εγώ διάλεξα το καλύτερο. Τραμπ: «Οι Κούρδοι δεν μας βοήθησαν με την Νορμανδία κατά τη διάρκεια του Β’ ΠΠ». Το αγόρι αυτό έχει βαλθεί με την ύπαρξή του και μόνο να μας κάψε και τα τελευταία εγκεφαλικά κύτταρα που μας έχουν απομείνει.


Λίνα Ρόκου

Το ρούμι Dead Man ‘s Fingers. Άντε επιτέλους να χειμωνιάσει.

Τουρκία βομβαρδίζει Συρία. Η τραγωδία συνεχίζεται. 

EPA/STR


Ζωή Παρασίδη

Χτισμένο ανάμεσα σε αμμόλοφους και θάμνους, αυτό παραθαλάσσιο κυκλικό καταφύγιο χτίστηκε στη Βικτώρια της Αυστραλίας από τους Austin Maynard Architects και βραβεύτηκε στα διεθνή αρχιτεκτονικά βραβεία A+ Awards, ως μία από τις καλύτερες προτάσεις για τις κατοικίες του μέλλοντος. Ξύλινο και μικρό έχει μόλις δύο υπνοδωμάτια αλλά χάρη στο κυκλικό σχήμα και την απουσία διαδρόμων δεν σπαταλά ούτε τετραγωνικό εκατοστό από τον διαθέσιμο χώρο. Έμενα. 

Μιας και μιλάμε για το ευ ζην, φίλοι μου bartenders και μπαρμάνια, ερχόμαστε στη μπάρα σας για να μας φιλοξενήσετε και να μιας φτιάξετε ένα ποτό όπως μόνο εσείς ξεέρετε μετά τη δουλειά. Αφήστε τα στολίδια και τα αξεσουάρ στα cocktails, χτυπάμε τα μάτια μας με αυτά όταν προσπαθούμε να πιούμε. Ή αν πρέπει να τα βάλετε οπωσδήποτε γιατί δίνουν γεύση στη συνταγή, προτείνω να τα κόβετε κάπως να μην εξέχουν τόσο, μη μας παιδεύετε. 


Ελένη Τζαννάτου

Δίσκοι υπάρχουν.

( ήχος πνιγμού) 


Τζούλια Τσιακίρη

Κατασκευασμένος από χαρτί και εμπνευσμένος από το μυθικό χρυσωρυχείο της Ιαπωνίας ο Ονειροφάγος, ο Διώκτης του Κακού Ονείρου, μαγεύει τους περαστικούς στη βιτρίνα του Hermès  στο ‘Αμστερνταμ. Έργο του διακοσμητικού ζεύγους  Agnes and Anthony

Αν ήμουν συγγραφέας θα προσπαθούσα να περιγράψω τις τραγικές ανασφάλειες που νιώθουν εξαιρετικής ομορφιάς νέα πλάσματα. ‘Ολα αυτά τους περνούν όταν χάσουν ομορφιά και νιάτα.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA