O Κυριάκος Μπαλάσκας «χτυπάει» τατουάζ στο Black Book of Blackness

Για να ξεκινήσει καλά το Σαββατοκύριακο και το δεύτερο post του Black Book of Blackness πρέπει να μπει η κατάλληλη μουσική. Και έρχεται μέσα από αυτό:

Για να ενισχύσουν το official ραδιοφωνικό push του Left Hand Free μέσα από τη δισκάρα τους This Is All Yours κυκλοφόρησαν μια δεύτερη εκδοχή video clip που την επιμέλειά του είχε η ομάδα Leblanc + cudmore που πρόσφατα έχουν κάνει κλιπ και για Lucius και New Pornographers. 

Boom Shakalaka

Κάθε εβδομάδα εδώ θα βρίσκονται οι πρώτες ύλες για να αποφεύγεται το ιντερνετικό boredom. 

  • Oι XX live στο Guggenheim

Οι μελαγχολικοί XX έπαιξαν στη Νέα Υόρκη την περασμένη Τετάρτη στο Guggenheim Museum και έπαιξαν καινούρια και παλιά τραγούδια. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι μέσω ενός newsletter έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες για το τι θα μπορούσε να είναι το follow up άλμπουμ τους μετά το Coexist του 2012. 

  • Σουηδικά γραμματόσημα μουσικών αστέρων

«Πολλοί από τους ήρωές μας δεν υπάρχουν ακόμα σε γραμματόσημα». Καμιά δεκαπενταριά χρόνια αργότερα μετά από αυτή τη δήλωση των Public Enemy τα πράγματα μάλλον φαίνεται να αλλάζουν μιας και η Postnord, ταχυδρομική εταιρεία που λειτουργεί με τη στήριξη της σουηδικής και δανέζικης κυβέρνησης θα κυκλοφορήσει αρχές του 2015 γραμματόσημα που θα απεικονίζουν πέντε από τις μεγαλύτερες εξαγωγές σουηδικών μουσικών αστέρων: Robyn, First Aid Kit, Avicii, Seinabo Sey και Max Martin. 

  • Bojack The Horseman

Κανείς δεν μπορεί να μην κολλήσει με το αγαπημένο άλογο των sitcoms των 90s. Είκοσι χρόνια αργότερα, μετά τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στο Horsin’ Around σήμερα ο Bojack ζει στο Hollywood, μανουριάζει με τα πάντα και φοράει πολύχρωμα πουλόβερ. Κυκλοφόρησε από το Netflix ολόκληρη η πρώτη σεζόν και η πορεία του έκανε τους υπέυθυνους να του δώσουν το πράσινο φως και για μια δεύτερη σεζόν. 

  • Το νέο video clip

43 χρόνια από τότε που τα παιδιά της Roxy Music εξερράγησαν στη βρεττανική μουσική σκηνή, ο 69χρονος σήμερα Bryan Ferry παραμένει πιο παραγωγικός από ποτέ. Αναμένοντας την κυκλοφορία του 14ου solo άλμπουμ του κυκλοφόρησε προχτες το νεο του κλιπ 

  • Έκθεση: η καλύτερη τηγανητή πατάτα της Νέας Υόρκης

80 τηγανητές πατάτες από ισάριθμα βρβαευμένα εστιατόρια της Νέα Υόρκης εκτίθενται στην πρωτοποριακή έκθεση “Fries of New York”, στόχος της οποίας όπως λένε οι εμπνευστές της είναι να δοθεί σημασία σε ενα φαγητό που επισκιάζεται συνήθως από ένα γευστικό burger. 

  • Αlex From Target, το νέο Harlem Shake

O Άλεξ, σήμερα γνωστός ως #alexfromtarget ήταν ένας νορμάλ τύπος που εργαζόταν σε ένα σουπερμάρκετ. Μέχρι την Κυριακή, όταν και ποσταρίστηκε μια φωτογραφία από έναν χρήστη του twitter (@auscalem) ενός νεαρού ταμία με λεζάντα “yoooooo”. Ξαφνικά ξεκίνησαν μαζικώς να κάνουν share αυτή τη φωτογραφία άλλοι χρήστες από διαφορετικά σημεία του πλανήτη με αποτέλεσμα μέσα σε λίγη ώρα 1.100.000 άνθρωποι να μιλούν για τον #alexfromtarget, ο Alex να αποκτήσει από το πουθενά 546.000 followers και να τον καλέσει η Ellen De Generes στην εκπομπή της. 

Black Book of Blackness

Το Black Book of Blackness αυτή την εβδομάδα τρύπωσε στο tattoo studio Dark Side Tattoo Society και βρέθηκε στα χέρια του Κυριάκου Μπαλάσκα για λίγες ημέρες. Τον Κυριάκο όλοι τον γνωρίζουν πρώτον γιατί η μισή Αθήνα έχει “χτυπήσει” σε εκείνον τατού αλλά και για το ότι είναι ένας από τους διοργανωτές του Athens International Tattoo Convention, αλλά και του Balkan Thessaloniki Tattoo Convention. 

Ιδού λοιπόν τι έγραψε ο Κυριάκος Μπαλάσκας στο Black Book of Blackness:

«Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Dark Side Tattoo Society, Κυριάκος Μπαλάσκας της γνωστής οικογενείας, εκ Πατρών!!

Αρχικά ο στόχος ήταν να τα χωρέσω όλα σε μια σελίδα έτσι για το εφέ αλλά δεν…

Σχετικά με τη ζωή μου αυτές τις μέρες: ετοιμάζομαι για Θεσσαλονίκη και το 1st Balkan Thessaloniki Tattoo Convention. Τρέξιμο, τρέξιμο, τρέξιμο και τρέξιμο!

Απαντάω στις ερωτήσεις του προηγούμενου:

Αναφορικά με το πώς θα πεθάνω: θα θελα να μάθω να δω πώς θα μπορούσα να το αποφύγω και στη δεύτερη: δεν μου αρέσει αυτό που γίνεται, αλλά όχι.

Το δώρο μου —>

Ερώτηση στον επόμενο:

Για ποιο λόγο εκτός από tattoo θα χρησιμοποιούσες αυτό το αντικείμενο και που… »

Ποιος/ποια θα είναι ο επόμενος/η guest editor του Black Book of Blackness; Το άλλο Σάββατο η απάντηση.  

Δημήτρης Μαυροκεφαλίδης

Share
Published by
Δημήτρης Μαυροκεφαλίδης