ΚΟΣΜΟΣ

Stranger Things: Θαυμάστρια έκανε τον Τζόζεφ Κουίν να κλάψει από συγκίνηση [ΒΙΝΤΕΟ]

Ο Βρετανός ηθοποιός Τζόζεφ Κουίν εμφανίστηκε στο Show Masters Comic Con, όπου συζήτησε με τους θαυμαστές του για τον ρόλο του ως Eddie Munson στην επιτυχημένη σειρά του Netflix, Stranger Things.

Μία γυναίκα από το κοινό πήρε τον λόγο και θέλησε να δείξει τον θαυμασμό της για τη δουλειά του ηθοποιού. Στη συνέχεια η γυναίκα τον ευχαρίστησε προσωπικά, που αφιέρωσε αρκετό από τον χρόνο του, ώστε να μιλήσει με όσους βρέθηκαν εκεί για να τον γνωρίσουν.

Ο 29χρονος Κουίν δεν έκρυψε τη συγκίνησή του και μάλιστα σκούπισε τα δάκρυά του με τα μανίκια της μπλούζας του. Το στιγμιότυπο έχει γίνει viral στα social media.

«Στα αλήθεια έφτιαξες τη διάθεση του κόσμου το Σαββατοκύριακο και εξίσου τη δική μου. Χθες ήσουν τόσο γλυκός και ευγενικός με τον σκύλο – οδηγό μου. Είμαι τόσο ευγνώμων, σε ευχαριστούμε» πρόσθεσε η Κίμπερλι. Η νεαρή θαυμάστρια έχει ένα πρόβλημα όρασης και έχει πάντα στο πλάι της τον σκύλο της. Έπειτα ανέβασε μια φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μαζί με τον Τζόζεφ Κουίν. Το στιγμιότυπο ανέβηκε στα social media και απέσπασε αμέτρητα interactions.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA