ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Στη δημοσιότητα το τελευταίο τρέιλερ για το The Lord of the Rings: The Rings of Power

Ένα νέο τρέιλερ για το The Lord of the Rings: The Rings of Power κυκλοφόρησε πριν από το ντεμπούτο της σειράς Amazon Prime στις 2 Σεπτεμβρίου. Το κλιπ δίνει μια βαθύτερη ματιά μετά το αρχικό τρέιλερ που μεταδόθηκε κατά τη διάρκεια του Super Bowl και ένα δεύτερο σύντομο teaser που ήταν αποκλειστικό για τους συνδρομητές του Prime όταν κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα. Η Amazon το περιγράφει ως το “κύριο teaser”, οπότε περιμένετε τουλάχιστον μερικά ακόμη τρέιλερ από τώρα και όταν κάνει πρεμιέρα η σειρά.

Το The Rings of Power είναι ένα από τα κορυφαία σόου της Amazon εδώ και χρόνια. Ο γίγαντας του ηλεκτρονικού εμπορίου αναφέρεται ότι έχει πληρώσει 250 εκατομμύρια δολάρια μόνο για τα δικαιώματα franchise και οι εκτιμήσεις έχουν δεσμεύσει τον προϋπολογισμό για τις φημολογούμενες πέντε σεζόν του συν ένα πιθανό spinoff να είναι βόρεια του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων. Αυτό θα μπορούσε να την κάνει μια από τις πιο ακριβές τηλεοπτικές σειρές που έχουν παραχθεί ποτέ.

Τοποθετημένο κατά τη Δεύτερη Εποχή της Μέσης Γης, χιλιάδες χρόνια πριν από τα γεγονότα του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και του Χόμπιτ, το The Rings of Power θα παρακολουθεί τη δημιουργία των δαχτυλιδιών, του τίτλου και την άνοδο του Sauron. Οι χαρακτήρες που επιστρέφουν από τις ταινίες περιλαμβάνουν τους Galadriel (Morfydd Clark), Elrond (Robert Aramayo) και Isildur (Maxim Baldry).

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA