ΚΟΣΜΟΣ

Κυκλώνας Ίαν: Δημοσιογράφος έβαλε προφυλακτικό στο μικρόφωνό της [ΒΙΝΤΕΟ]

Μία δημοσιογράφος από την Φλόριντα τράβηξε την προσοχή των τηλεθεατών την Τετάρτη, κατά την διάρκεια μιας ζωντανής μετάδοσης από τον τυφώνα Ίαν, λόγω του ιδιαίτερου προστατευτικού του μικροφώνου της.

Συγκεκριμένα, η Kyla Galer του NBC2 έκανε ρεπορτάζ για τον τυφώνα από ένα πάρκινγκ στη Φλόριντα, όταν οι τηλεθεατές παρατήρησαν το ελαστικό περίβλημα στο μικρόφωνό της.

Πολλοί χρήστες του Twitter, σχολίασαν την συγκεκριμένη μετάδοση της Kyla Galer, και έκαναν χιουμοριστικά σχόλια για το περίβλημα στο μικρόφωνο. Άλλοι αναρωτήθηκαν εάν όντως επρόκειτο για προφυλακτικό ή κάποιο άλλο είδος καλύμματος. «Το NBC 2 χρησιμοποιεί προστασία στη μετάδοση κατά τη διάρκεια του κυκλώνα Ίαν», έγραψε στο Twitter ένας θεατής.

Η Galer υπερασπίστηκε αμέσως την ιδιαίτερη πρακτική του καναλιού μέσω κάποιων Stories που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Πολλοί άνθρωποι με ρώτησαν τι είναι αυτό στο μικρόφωνό μου. Είναι αυτό που νομίζετε. Ένα προφυλακτικό. Βοηθάει στην προστασία του εξοπλισμού. Αυτά τα μικρόφωνα δεν πρέπει να βραχούν. Φυσάει και βρέχει πολύ έτσι πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει, δηλαδή να φορέσουμε ένα προφυλακτικό στο μικρόφωνο», εξήγησε η ρεπόρτερ.

Ο συνάδελφος της Galer, Jeff Butera του ABC7, μοιράστηκε στο Twitter μια κοντινή φωτογραφία του μικροφώνου της, δίνοντας την δική του εξήγηση για το προφυλακτικό στο μικρόφωνο.

«ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΚΛΩΝΑ. Ναι, είναι προφυλακτικό. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να παραμείνει στεγνό ένα μικρόφωνο. Η συνάδελφός μου έχει βάλει πολλές ερωτήσεις, χαχα», έγραψε ο ίδιος.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA