Categories: ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Συμφώνησε με Ουίλιαμς ο Παναθηναϊκός

O Ουίλιαμς θα συνεχίζει να αγωνίζεται με τα χρώματα του Παναθηναϊκού, καθώς μετά τις διαπραγματεύσεις της διοίκησης της ΚΑΕ με τον μάνατζερ του Αμερικανού, οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία, με τα τυπικά να απομένουν για να «κλείσει» το μεγάλο deal.

Το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο 27χρονος γκαρντ τον καθιστά μαζί με τον Νικ Καλάθη έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες του «τριφυλλιού», καθώς οι συζητήσεις ήταν κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως.

Με τις γρήγορες και συντονισμένες κινήσεις της, η διοίκηση του Παναθηναϊκού πρόλαβε να κλείσει τον Αμερικανό πριν βγει στην αγορά ως ελεύθερος το καλοκαίρι, όταν και θα γινόταν στόχος πλούσιων ευρωπαϊκών ομάδων.

Αξίζει να αναφερθεί πως η λεπτομέρεια που τρέναρε εδώ και μέρες την οριστική συμφωνία των δύο πλευρών δεν ήταν οικονομική, αλλά το NBA out που ζητούσε ο Ουίλιαμς, ώστε να μπορεί να φύγει αν βρει κάποια καλή πρόταση από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Φαίνεται όμως πως ο Παναθηναϊκός κατάφερε να τον πείσει και για αυτό και πλέον απομένει μόνο η υπογραφή του Αμερικανού για να «σφραγιστεί» η ανανέωση του συμβολαίου του. 

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA