Categories: ΚΟΣΜΟΣ

Για βιασμό κατηγορείται ο Νικ Κάρτερ των Backstreet Boys

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός Μελίσα Σούμαν, που έγινε περισσότερο γνωστή ως μέλος του εφηβικού ποπ συγκροτήματος Dream, κατήγγειλε πως ο Κάρτερ τη βίασε όταν εκείνη ήταν 18 ετών και εκείνος 22. 

Το περιστατικό σημειώθηκε το 2002. Σε μία ανάρτηση στο blog της «Melissa Explains It All», η Σούμαν έγραψε πως εκείνη και ο Κάρτερ  έπαιζαν στην ίδια τηλεοπτική εκπομπή, όταν ο τραγουδιστής την κάλεσε στο σπίτι του μία ημέρα που είχαν ρεπό. 

Όπως περιγράφει, κατά τη συνάντηση ήπιαν και κατέληξαν να φιλιούνται, όταν ο Κάρτερ την οδήγησε στο μπάνιο. «Με σήκωσε, με έβαλε πάνω στον πάγκο του μπάνιου και άρχισε να ξεκουμπώνει το παντελόνι μου. Του είπα ότι δεν θέλω να προχωρήσω. Δεν άκουγε. Δεν τον ένοιαζε. Μου είπε “μην ανησυχείς, δεν θα το πω σε κανέναν”», γράφει η Σούμαν.

Η τραγουδίστρια περιγράφει λεπτομερώς τι συνέβη, αναφέροντας ότι της έκανε στοματικό σεξ παρά τη θέληση της και απαίτησε να κάνει και εκείνη το ίδιο σε αυτόν. «Ένιωσα φοβισμένη και παγιδευμένη. Ήταν ξεκάθαρο πως είχε αρχίσει να θυμώνει και να γίνεται ανυπόμονος. Δεν μπορούσα να φύγω. Ήταν πιο δυνατός και πολύ μεγαλύτερος από μένα», αναφέρει, μεταξύ άλλων. Στη συνέχεια, όπως προσθέτει, ο Κάρτερ την οδήγησε στο υπνοδωμάτιο και τη βίασε.  «Παρέλυσα, γύρισα το κεφάλι μου στο πλάι και αποφάσισα ότι θα κοιμηθώ. Ήθελα να πιστέψω ότι ήταν κάποιο είδος εφιάλτη, ότι ονειρευόμουν», σημειώνει.   

Η 33χρονη σήμερα Σούμαν, αναφέρει πως όταν συνέβη το περιστατικό αποφάσισε τελικά να μη μιλήσει δημοσίως επειδή ο μάνατζέρ της της τόνισε ότι ο Κάρτερ είχε «τον πιο ισχυρό δικηγόρο στη χώρα». Επέλεξε να μιλήσει σήμερα επειδή είδε ένα άρθρο, στο οποίο υπήρχε μια άλλη καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση εναντίον του Κάρτερ.  

Όπως αναφέρει το Mashable, εκπρόσωπος του Κάρτερ δεν ήταν διαθέσιμος για να κάνει κάποιο σχόλιο σχετικά με την καταγγελία.  

Σημειώνεται ότι το 2004, ο Κάρτερ κατηγορήθηκε ότι χτύπησε την τότε φίλη του, Πάρις Χίλτον, ενώ ο ίδιος απέρριψε την κατηγορία. «Θα σας πω μόνο ένα πράγμα: δεν την άγγιξα», δήλωσε στο People. «Δεν είμαι τέτοιος τύπος. Δεν θα το έκανα ποτέ αυτό». 

Γιώργος Τσίγκος

Share
Published by
Γιώργος Τσίγκος