Categories: Ο ΚΑΙΡΟΣ

Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα, με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις, περιμένουμε την Πέμπτη 23/11

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -5 έως 14 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα από -1 έως 16, στην Κεντρική Ελλάδα από 0 έως 16 βαθμούς, στην Ήπειρο από 2 έως 17, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 5 έως 19 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 2 έως 20,στα νησιά του Ιονίου από 8 έως 17 βαθμούς, στα νησιά του Βόρειου Αιγαίου και στις Σποράδες από 6 έως 17 βαθμούς και στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου από 7 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι τόσο στο Αιγαίο, όσο και στο Ιόνιο, θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Εξαίρεση αποτελούν, το Κρητικό πέλαγος όπου θα επικρατήσει δυτικό ρεύμα με εντάσεις έως 5 μποφόρ, και η θαλάσσια περιοχή από τη Ρόδο έως το Καστελόριζο όπου θα επικρατήσουν δυτικοί βορειοδυτικοί άνεμοι εντάσεων 5 με 6 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια, ενώ τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 20 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς, αλλά περιφερειακά οι ελάχιστες θα είναι 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερες.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA