Categories: SOCIAL MEDIA

Τι είναι το «Kiki Challenge» και γιατί η αστυνομία προειδοποιεί τους χρήστες των social media;

Ανησυχητικές διαστάσεις, φαίνεται να λαμβάνει το λεγόμενο «Kiki Challenge» ή «In My Feelings challenge», με την αστυνομία σε όλο τον κόσμο, να προειδοποιεί τους ανθρώπους να μην το επιχειρήσoυν.

Η εν λόγω πρόκληση, έγινε viral στα social media, αντλώντας έμπνευση, από το τραγούδι του Drake, In My Feelings και «απαιτεί» από τους ανθρώπους, να κάνουν άλμα από ένα αυτοκίνητο εν κινήσει, για να χορέψουν στον ρυθμό του τραγουδιού, με άσχημα ορισμένες φορές αποτελέσματα.

Συγκεκριμένα, σε κάποια βίντεο που ανέβηκαν στο διαδίκτυο, δείχνουν τους επίδοξους χορευτές, να χτυπούν σε στήλους, να σκοντάφτουν σε λακκούβες ή να πέφτουν απότομα έξω από τα αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα να τραυματίζονται.

Η τρέλα ξεκίνησε όταν ο διαδικτυακός κωμικός Shiggy, δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram με τον εαυτό του, χορεύοντας το τραγούδι. Δεδομένου ότι το βίντεό του έγινε viral, χιλιάδες άνθρωποι δέχτηκαν την πρόκληση. Πολλές γνωστές προσωπικότητες μάλιστα, όπως οι Will Smith και η Ciara, έχουν ποστάρει τα δικό τους «Kiki Challenge», αν και ούτε πήδηξαν έξω από κινούμενο αυτοκίνητο, ούτε χόρεψαν παράλληλα με αυτό.

Ωστόσο, οι προειδοποιήσεις, δεν έχουν μοιάζει να έχουν κάνει και πολλά, για να αποτρέψουν τους χρήστες των social media από τις προσπάθειες – και τις αποτυχίες.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA