Categories: ΕΛΛΑΔΑ

Στα δικαστήρια η 49χρονη εικαστικός – «Ο πραγματικός εγκληματίας είναι ο οφθαλμίατρος»

Η κατηγορούμενη καλείται να απολογηθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη οπλοχρησία, ενδοοικογενειακή απειλή και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια άσκησε δίωξη στην 49χρονη.

Προσερχόμενη στο γραφείο της 11ης ανακρίτριας φώναζε πως «ο πραγματικός εγκληματία είναι ο οφθαλμίατρος με πλαστό πτυχίο. Πιθανολογείται το παιδί μου να είναι του πρώην συζύγου μου και όχι του βιαστή μου» φώναξε κατά τη μεταγωγή της.

Η γυναίκα ανέφερε μεταξύ άλλων στους δημοσιογράφους : «Πέντε χρόνια δεν είχα δει το παιδί μου. Την βίαζε, της χορηγεί  ναρκωτικές ουσίες και έλεγε ότι έχει επιληψία και τη βίαζε. Όλα για την περιουσία μου τα κάνανε. Μαζί με άλλους γιατρούς. Διάσημους γιατρούς που βγαίνουν στα κανάλια και μιλάνε για την προστασία των πολιτών. Με άφησαν άστεγη μου πήραν το παιδί. Το παιδί μου, δε θέλω τίποτα άλλο».

Χθες, πάντως, η 49χρονη μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha υποστήριξε ότι δεν έστησε ενέδρα στον οφθαλμίατρο, πως είχαν ραντεβού για να δει το παιδί και ότι το όπλο ήταν δικό του.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA