SOCIAL MEDIA

Ο Αλεκ Μπάλντουιν ευχαριστεί τη σύζυγό του μετά την απόσυρση των κατηγοριών για την υπόθεση «Rust»

Mετά την απόφαση της Εισαγγελίας του Νέου Μεξικού να αποσύρει τις κατηγορίες για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά του Αλεκ Μπάλντουιν (Alec Baldwin) για τον θανατηφόρο πυροβολισμό της κινηματογραφίστριας Χαλίνα Χάτσινς (Halyna Hutchins) ο ηθοποιός έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram εκφράζοντας την αγάπη του προς την σύζυγό του Χιλάρια η οποία του συμπαραστάθηκε όλο αυτό το δύσκολο διάστημα.

«Οφείλω όλα όσα έχω σε αυτή τη γυναίκα, έγραψε ο Χολιγουντιανός σταρ στο προσωπικό του λογαριασμό δημοσιεύοντας παράλληλα μία κοινή τους φωτογραφία. Επίσης ευχαρίστησε τον δικηγόρο του Λουκ Νίκας. 

Περισσότεροι από 2,5 εκατομμύρια ακόλουθοι μοιράστηκαν την τρυφερή ανάρτηση του Μπάλντουιν λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση των δικηγόρων του. «Είμαστε ικανοποιημένοι από την απόφαση να αποσυρθεί η δίωξη σε βάρος του ‘Αλεκ Μπάλντουιν ενθαρρύνοντας τη διεξαγωγή της προβλεπόμενης διερεύνησης των γεγονότων και των συνθηκών που οδήγησαν σε αυτό το τραγικό δυστύχημα», ανέφεραν οι δικηγόροι Λουκ Νίκας και ‘Αλεξ Σπίρο.

Οπως αναφέρει το Variety, ο ηθοποιός ξεκίνησε αυτή την εβδομάδα τα γυρίσματα του «Rust» σε μία νέα τοποθεσία στη Μοντάνα με την Μπιάνκα Κλάιν (Bianca Cline) στη θέσης της άτυχης κινηματογραφίστριας. 

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA