Categories: ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Σύζυγος Σάκχοφ: «Προσευχόμουν να μη γεννήσω στο καταφύγιο»

Στο τελωνείο του Προμαχώνα έφτασε το μεσημέρι ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Γεβγιέν Σάκχοφ μαζί με τη σύζυγό του και το μωρό τους που γεννήθηκε πριν από μερικές μέρες στο Κίεβο και αφού είχε αρχίσει η εισβολή του ρωσικού στρατού.

Η σύζυγος του Σάκχοφ, Αλόνα, έφερε στον κόσμο σε νοσοκομείο του Κιέβου, ένα πανέμορφο κοριτσάκι βάρους 3.410 γραμμαρίων και ύψους 53 εκατοστών, την Αμέλια. Το ευχάριστο αυτό γεγονός ήρθε ενώ ο παίκτης της ΑΕΚ βρισκόταν στην Ελλάδα, ενώ την ίδια ώρα η Ρωσία βομβάρδιζε το Κίεβο.

Η περιπέτεια για το ζευγάρι είχε αίσιο τέλος, με τον Ουκρανό ποδοσφαιριστή να πηγαίνει οδικώς στην Ουκρανία για να επιστρέψει στην Ελλάδα μαζί με την οικογένειά του.

«Είμαι πολύ χαρούμενη και ήρεμη που ήρθαμε. Εδώ στην Ελλάδα είναι το δεύτερο σπίτι μας, επιτέλους νιώθω ασφαλής και ήρεμη», είπε σε δηλώσεις της η Αλόνα σύμφωνα με το thesstoday. «Γέννησα σε νοσοκομείο στο Κίεβο, αλλά ήμουν συνέχεια στο καταφύγιο. Προσευχόμουν στον Θεό να μη γεννήσω στο καταφύγιο», συνέχισε η νεαρή μητέρα.

Πλέον όλη η οικογένεια του ποδοσφαιριστή βρίσκεται σε ασφαλές έδαφος και αναμένεται να επιστρέψουν μαζί στη βάση τους στην Αθήνα.

Ο Ουκρανός μέσος της ΑΕΚ είχε ανεβάσει πριν από μερικές ένα story με τη σύζυγό του μέσα από ένα καταφύγιο, στο οποίο κρυβόταν μαζί με άλλους αμάχους πολίτες για να γλιτώσει τους βομβαρδισμούς. Υπενθυμίζεται ότι πριν από την έναρξη του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Σάκχοφ φόρεσε ένα μπλουζάκι με το οποίο ζητούσε βοήθεια για να σταματήσει ο πόλεμος.

«Οι πραγματικοί ήρωες των ημερών μας. Οι ήρωες δεν είναι αυτοί που σκοτώνουν, αλλά αυτοί που δίνουν ζωή. Σ’ αγαπώ», ανέφερε στο πρώτο story του, μετά την γέννηση της μικρής Αμέλια. «Ευχαριστώ τον Θεό. Όλη η δόξα για εσένα», ανέφερε σε δεύτερο story.

Στις 24 Φεβρουαρίου, ο Ρώσος πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν, ανακοίνωσε σε διάγγελμά του πως τα ρωσικά στρατεύματα θα εισέβαλαν στην Ουκρανία. 

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA