ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Το δεύτερο φετινό Club Night της &beyond σήμερα Σάββατο 24.2 στο Ρομάντσο

Το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου η &beyond παρουσιάζει το δεύτερο Club Night της για τη φετινή σεζόν στο Ρομάντσο. Εκεί, το Needless mobile party προσκαλεί το δημοφιλές mobile party των Street Outdoors και μαζί καταλαμβάνουν τα δύο stages του πολιτιστικού κέντρου. Δύο από τα πιο ενεργά Αθηναϊκά party crews, οκτώ DJs και επτά ώρες χορευτικής, ηλεκτρονικής μουσικής με κερασάκι στην τούρτα το Αθηναϊκό ντεμπούτο των ανερχόμενων Βορειο-Ιρλανδών Black Bones, για ένα μοναδικό 4ωρο B2B DJ set με τον χαρακτηριστικό fusion, leftfield disco, indie-dance ήχο τους! Ένα φανταστικό μουσικό project στην καλύτερη φάση της καριέρας του έως τώρα, με έναν πρωτότυπο ήχο που επεκτείνει τα όρια της σύγχρονης dance κουλτούρας. 

Οι Black Bones είναι ένα ντουέτο DJ και παραγωγών από το Belfast της Βορείου Ιρλανδίας. Οι Aaron Black και Timmy Stewart συλλέγουν και παίζουν μουσική εδώ και δεκαετίες ενώ δημιούργησαν τους Black Bones με σκοπό να βάλουν την προσωπική, κοινή τους σφραγίδα στον κόσμο των edits και της μουσικής παραγωγής, καθώς και για να παρουσιάσουν τα μοναδικά, εκλεκτικά Β2Β set τους. Έχουν κυκλοφορήσει αρκετά συλλεκτικά 12″ που έχουν λάβει αναγνώριση από κορυφαίους DJs και δισκοπωλεία παγκοσμίως. Έχουν παραδώσει DJ mixes για τις σειρές ‘Test Pressing’ του Apientο και ‘Beats In Space’ του Tim Sweeney ενώ η μουσική τους έχει βρεί στέγη σε δισκογραφικές εταιρείες όπως Touch Sensitive, Hoga Nord, Duca Bianco και Optimo Music. Μαζί τους στο υπόγειο stage σε ένα opening B2B set οι resident του Needless Chevy και Papaioannou. 

Το Street Outdoors επιστρέφει μετά από χρόνια στο Ρομάντσο αναλαμβάνοντας το ισόγειο stage. Το Line-up περιλαμβάνει τους resident Street Outdoors Soundsystem (Jose και Jiles), παρέα με εκλεκτούς καλεσμένους τους BODJ και Kostas Georgoudis, για μια club extravaganza με κοινό άξονα τον μοντέρνο, εκλεκτικό house και techno ήχο.  

Ισόγειο
23.00 – 06.00 
Street Outdoors 
23.00 – Kostas Georgoudis 
01.00 – Street Outdoors Soundsystem (Jose & Jiles)
04.00 – BODJ (Locus, Tessellate)

 

Υπόγειο
00.00 – 06.00
Needless
00.00 – Chevy x Papaioannou (Needless, &beyond)
02.00 – Black Bones (Optimo, Duca Bianco)

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA