ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αντιμέτωποι με τους δαίμονες ο Αλ Πατσίνο και ο Νταν Στίβενς στο «The Ritual»

Ο Αλ Πατσίνο (Al Pacino) και ο Νταν Στίβενς (Dan Stevens) ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη νέα ταινία τρόμου «The Ritual» σε σκηνοθεσία Ντέιβιντ Μίντελ (David Midell).

Η νέα παραγωγή ακολουθεί δύο ιερείς, ο ένας από τους οποίους αμφισβητεί την πίστη του (Στίβενς) και ο άλλος αναμετράται με το δύσκολο παρελθόν του (Πατσίνο).

Ωστόσο πρέπει να παραμερίσουν τις διαφορές τους και να σώσουν μια νεαρή γυναίκα μέσα από μια δύσκολη και επικίνδυνη σειρά εξορκισμών.

Η ταινία αποτυπώνει την ιστορία της Έμα Σμιντ (Emma Schmidt), μιας Αμερικανίδας της οποίας η δαιμονική κατοχή κορυφώθηκε με οδυνηρούς εξορκισμούς, όπως αναφέρει το Variety. Η περίπτωσή της παραμένει ο πιο λεπτομερώς «τεκμηριωμένος εξορκισμός» στην αμερικανική ιστορία.

Το σενάριο υπογράφει ο σκηνοθέτης με τον Ενρίκο Νατάλ (Enrico Natale) ενώ την παραγωγή ο ‘Αντριου Στίβενς (Andrew Stevens) μαζί με τους Μίτσελ και Νάταλι Γουέλς (Mitchell & Natalie Welch).

Στο πλευρό των δύο πρωταγωνιστών οι Ασλεϊ Γκριν (Ashley Greene) και Αμπιγκέιλ Κόουεν (Abigail Cowen).

Η XYZ Films απέκτησε τα παγκόσμια δικαιώματα της ταινίας, με την πρεμιέρα στις αίθουσες να προγραμματίζεται για το 2025.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA