ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Kelly Clarkson: Το νέο της άλμπουμ και ο θαυμασμός της προς τη Mariah Carey

Η Αμερικανίδα τραγουδοποιός Κέλλυ Κλάρκσον (Kelly Clarkson) πάντα εξυμνεί τις γυναίκες συναδέλφους της. Σε μια νέα συνέντευξή της στον Ζέιν Λόου (Zane Lowe) του Apple Music 1, μοιράστηκε την αγάπη και την εκτίμηση που τρέφει στην Μαράια Κάρεϊ (Mariah Carey).

«Ο κόσμος δεν της δίνει αρκετά εύσημα. Της δίνει τα εύσημα ως τραγουδίστρια αλλά όχι ως δημιουργό», δήλωσε η Κλάρκσον. «Δεν νομίζω ότι ο κόσμος το συνειδητοποιεί. Έχει γράψει όλα αυτά τα τραγούδια. Οικονομικά, τα πάει περίφημα εξαιτίας όσων έχει κάνει».

Και συνεχίζει. «Νομίζω ότι ο κόσμος τη σκέφτεται ως τραγουδίστρια και δεν τη θεωρεί τραγουδοποιό, που είναι. Μιλάμε για την Κάρολ Κινγκ(Carole King), για τον Τζέιμς Τέιλορ(James Taylor), όλοι αυτοί είναι καταπληκτικοί, αλλά το αναφέρω»

Σημειώνεται ότι στις 23 Ιουνίου κυκλοφορεί το δέκατο άλμπουμ της διάσημης τραγουδίστριας με τίτλο «Chemistry» από την Atlantic Records. Το περιέγραψε ως ένα «άλμπουμ για τις σχέσεις».

«Ήταν πολύ μελετημένο και πολύ σκόπιμο να μην είναι απλώς ένα άλμπουμ για το διαζύγιο ή για έναν χωρισμό. Είναι περισσότερο ένα άλμπουμ για τις σχέσεις. Για τη «χημεία»», σημείωσε χαρακτηριστικά η Κλάρκσον η οποία χώρισε με τον μουσικό παραγωγό Μπράντον Μπλάκστοκ (Brandon Blackstock) μετά από σχεδόν επτά χρόνια γάμου και έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA