ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Athens Jazz 2024: Με τους Meute και BadBadNotGood η πρεμιέρα και το φινάλε της μεγαλύτερης Αθηναϊκής γιορτής της Jazz

Οι ανυπότακτοι Meute – η εντεκάδα από το Αμβούργο της Γερμανίας με τα χαρακτηριστικά κόκκινα σακάκια – που λατρεύουν να σπάνε τους κανόνες και να αψηφούν τα όρια, έρχονται την Κυριακή 26 Μαΐου, στα πλαίσια έναρξης του φετινού Athens Jazz 2024, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.  

Το μπάσο δονείται, τα κομφετί λαμπυρίζουν στον αέρα και οι κόκκινες στολές κάνουν την εμφάνισή τους μέσα στο στροβοσκοπικό φως!

Ένα κύμα ξεσηκωτικής techno και εκφραστικής μουσικής χάλκινων πνευστών, θα μας παρασύρει για να πυροδοτήσει μια μοναδική βραδιά ηλεκτρονικής φρενίτιδας.  

Το techno συγκρότημα φιλαρμονικής μουσικής – οι MEUTE – φέρνουν την επανάσταση στην techno μουσική και επαναπροσδιορίζουν την έννοια των ορχηστρικών χάλκινων πνευστών, χρησιμοποιώντας μόνο ακουστικά όργανα. 

BADBADNOTGOOD 

ΔΕΥΤΕΡΑ 3 IOYNIOY 2024

Tο πιο φρέσκο και σύγχρονο jazz trio που ανατρέπει τα δεδομένα- οι Καναδοί BadBadNotGood – έρχονται την Δευτέρα 3 Ιουνίου για να κλείσει με τον πιο θριαμβευτικό τρόπο το 23ο Athens Jazz, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.  

Το Gazarte θα είναι εκεί για να γιορτάσει μαζί με τους αγαπημένους του γείτονες την τελευταία ημέρα της μεγάλης τζαζ αθηναϊκής γιορτής, παρουσιάζοντας μια βραδιά για δυνατές συγκινήσεις!

Η εκρηκτική τους παρουσία, οι συνεργασίες τους με κορυφαίους διεθνείς παραγωγούς και καλλιτέχνες όπως Kendrick Lamar, Kanye West, Tyler – The Creator, Ghostface Killah, Little Simz και οι αμέτρητες εμφανίσεις τους στα μεγαλύτερα φεστιβάλ διεθνώς, καθιστούν τους BadBadNotGood ένα από τα σπουδαιότερα και πιο αντιπροσωπευτικά δείγματα της σύγχρονης μουσικής σκηνής.

Εισιτήρια στο more.com

Τιμές:   

Early Bird: 25 ευρώ   

Προπώληση: 28 ευρώ   

Ταμείο: 32 ευρώ  

Πόρτες ανοίγουν: 20.00  

Ώρα έναρξης: 21.00

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA