Categories: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι προτάσεις της Popaganda για την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου

Georges Jacotey, Lana, Tears of Emotion στο Αtopos

Το Atopos BlahBlahBlah συνεχίζεται την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015 στις 7μμ με τον Georges Jacotey και την εγκατάσταση-performance Lana, Tears of Emotion.    O Georges Jacotey είναι εικαστικός και performance artist, ο οποίος έχει ως βασικά αντικείμενα το βίντεο, το φύλο και την προβληματική της ταυτότητας – on και offline. Αυτή την περίοδο η έρευνά του εστιάζει στην queer art, στην queer αναπαράσταση, στη ρευστότητα του φύλου, στην αυτοπραγμάτωση και αυτοπροβολή με κύριο πεδίο και εργαλείο το Internet. Παράλληλα, το ίδιο βράδυ, η Atopos cvc θα «ξεκλειδώσει» τους χώρους της για το κοινό παρουσιάζοντας συλλεκτικά έργα από την Atopos Paper Fashion Collection, τη μεγαλύτερη συλλογή χάρτινων ενδυμάτων στον κόσμο.

19:00

ATOPOS

Σαλαμίνος 72


Prins Obi στο Τesla bar

Ο Prins Obi είναι εκρηκτικός περφόρμερ στη σκηνή με σαρωτική ενέργεια και τρομερή δυναμική. Την ίδια στιγμή γράφει τραγούδια που σου ραγίζουν την καρδιά. Tην Τετάρτη 11 Νοεμβρίου το Acoustic Room υποδέχεται για πρώτη φορά τον Prins Obi. Θα ακολουθήσουν τέσσερις μοναδικές λάιβ περφόρμανς με πιάνο και φωνή. Ο πρίγκηπας των Baby Guru θα τραγουδήσει αγαπημένα του τραγούδια φανερώνοντας τις πιο λεπτές ποιότητες της καλλιτεχνικής του φύσης.

21:30

TESLA BAR

Πειραιώς 84


Lonsai Maikov live στο White Noise

Ο Lonsai Maikov είναι Γάλλος καλλιτέχνης που παίζει industrial folk και rock μουσική. Στις 19 Νοεμβρίου θα βρεθεί στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά ενώ την προηγούμενη μέρα θα εμφανιστεί στο White Noise στο Γκάζι.

21:00|είσοδος:3€

WHITE NOISE

Ευμολπιδών 20, Γκάζι

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA