Categories: ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παρελθόν για τον Παναθηναϊκό οι Φύσσας και Βόκολος

Ο Γιάννης Αλαφούζος έδειξε την πόρτα της εξόδου στον διευθυντή ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Τάκη Φύσσα και τον τεχνικό διευθυντή, Λεωνίδα Βόκολο, οι οποίοι από χθες αποτελούν παρελθόν για τους «πράσινους».

Αμφότεροι έλυσαν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους και αποχώρησαν σαν φίλοι από την αθηναϊκή ομάδα, ευχαριστώντας τη διοίκηση και τους φιλάθλους του συλλόγου.

Η εξέλιξη ήταν πάντως αναμενόμενη, καθώς κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ο ρόλος τους υποβαθμίστηκε, με τον Αντρέα Στραματσόνι να έχει αναλάβει «εν λευκώ» την υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού.

«Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Τάκη Φύσσα και τον Λεωνίδα Βόκολο. Ο Παναθηναϊκός και ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. προσωπικά τους ευχαριστούν για την προσφορά τους στην ομάδα, το επίπεδο συνεργασίας και το ήθος που επέδειξαν από την πρώτη μέχρι την τελευταία ημέρα» ανέφερε η ανακοίνωση.

Από την πλευρά του, ο Φύσσας δήλωσε μεταξύ άλλων: «Ο Παναθηναϊκός αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου και έτσι θα παραμείνει. Όλο αυτό το διάστημα δούλεψα με αυταπάρνηση έχοντας ως μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του συλλόγου».

Στο ίδιο μήκος κύματος ο Βόκολος, ανέφερε ότι «στο διάστημα της παρουσίας μου στην ομάδα δούλεψα με ήθος, αξιοπρέπεια και εργατικότητα, στοιχεία που με χαρακτηρίζουν σε όλη τη ζωή μου. Είχα υποσχεθεί μόνο δουλειά και αυτό έπραξα στον υπέρτατο βαθμό με συνέπεια και επίγνωση των δυσκολιών».

POPAGANDA