Categories: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Oι British Sea Power επιστρέφουν με νέο album

Δισκογραφικό comeback κάνουν οι British Sea Power, με το νέο album τους με τίτλο “Let The Dancers Inherit The Party” να κυκλοφορεί στις 31 Μαρτίου του 2017 από την Golden Chariot.

To νέο album της μπάντας από το Brighton θα περιλαμβάνει 12 κομμάτια και θα είναι το πρώτο νέο υλικό της μπάντας μετά από 4 χρόνια, με το πρώτο single να έχει τίτλο “Bad Bohemian”. Σύμφωνα με την ανακοίνωση για την κυκλοφορία του album, τα κομμάτια αυτού «θα καλύπτουν θέματα από το να περιφέρεσαι στα αστέρια του νυχτερινού ουρανού, μέχρι τη μεθοδολογία της χειραφέτησης των media».

«Το album φτιάχτηκε με background πολιτικούς που τελειοποιούσαν την τέχνη της ακατάσχετης ψευδολογίας, τον αντίλαλο των social media και με δέλεαρ τα ηλεκτρονικά παιχνίδια Tonka Toys που μας διασκέδαζαν και μας ζάλιζαν» λέει ο κιθαρίστας Martin Noble. «Νομίζω ότι καταλήξαμε να επικοινωνήσουμε αυτή τη σύγχυση με έναν αναζωογωνητικό τρόπο και όχι φυλακίζοντας τον ακροατή στη μελαγχολία. Μουσικά, είναι το πιο άμεσο album μας και ίσως το πρώτο στο οποίο κρατάμε μία συμπαγή διάθεση από την αρχή εώς το τέλος. Ίσως λίγες διευκρινήσεις δεν θα ήταν άσχημες εδώ. Δεν υπήρχε πλάνο για ένα συγκεκριμένο θεματικά album, αλλά καταλήξαμε κατά μία έννοια στο «σκέψου συλλογικά, δράσε τοπικά» -ένα album στο οποίο μεμονωμένα άτομα καταπιάνονται με εσωτερικά και προσωπικά ζητήματα με background μία ανεξέλεγκτη διεθνή παραφροσύνη».

Πηγή: The Quietus

Ελένη Τζαννάτου

Share
Published by
Ελένη Τζαννάτου