Categories: ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αυτή η μπύρα είναι για να την πιεις στο ντουζ

Θυμάσαι εκείνο το βράδυ που ετοιμαζόσουν να βγεις έξω με τους φίλους σου κι ενώ σαπουνιζόσουν, σκεφτόσουν ότι θα ήταν καλή φάση μια μπύρα μες στο ντουζ; Ο χρόνος είναι χρήμα. Κάποιες φορές δεν προλαβαίνεις να χαλαρώσεις και να κάνεις το ντουζάκι σου μετά την δουλειά, οπότε γιατί να μην εκμεταλλευτείς αυτόν τον πολύτιμο χρόνο που σου δίνεται στο μπάνιο;

Οι προσευχές μας εισακούστηκαν και τώρα υπάρχει μπύρα την οποία όχι απλά μπορείς να πίνεις μέσα στο ντους, αλλά σε ενθαρρύνουν να το κάνεις κιόλας. Κι επιτέλους, θα σταματήσει να σε κρίνει η μάνα σου κι οποιοσδήποτε άλλος, γιατί πλέον δεν είσαι ο μόνος με το συγκεκριμένο κόνσεπτ στο νου.

Η συγκεκριμένη Shower Beer είναι σχεδιασμένη να πίνεται σε 3 γουλιές, γιατί δεν λέει να την πίνεις νερωμένη. Και είναι επίτηδες σε μικρό μπουκαλάκι… για να κάνει άλλα πράγματα να φαίνονται μεγαλύτερα! 

Λέγοντας αυτό, περιέχει 10% αλκοόλ. Οπότε, μην ανησυχείτε, δεν θα χρειαστείτε πάρα πολλές γουλιές. Τώρα, μπορούμε να ζήσουμε το όνειρο: μία παγωμένη μπύρα σε ένα καυτό ντουζ. 

Τα παιδιά στο Snask αποφάσισαν να δημιουργήσουν μία χίπστερ μπύρα με τους φίλους τους στην PangPang, η οποία «μπορεί να δώσει μια νέα ώθηση στη βραδιά και να ενεργήσει όσο εσείς φτιάχνετε τα μαλλιά σας και ακούτε το “Dressed for Success” σε επανάληψη».

Όσο περισσότερη μπύρα έχουμε, τόσο το καλύτερο! Καλή απόλαυση.

Είναι ήδη sold out, αλλά τσεκάρετε εδώ πότε θα είναι ξανά διαθέσιμη.
Σπήλιος Τσακίρης

Share
Published by
Σπήλιος Τσακίρης