O «θεός» Thurston Moore σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Όλε!

Έχοντας κυκλοφορήσει πέρυσι τον καλύτερο δίσκο (The Best Day) της solo καριέρας του, που διόλου τυχαία είναι και ο πιο «Sonic Youth-ικός» απ’ όσους έχει γράψει μετά τη διάλυση της κατά πολλούς σημαντικότερης μπάντας στην ιστορία του (κιθαριστικού και όχι μόνο) ροκ, ο λατρεμένος «Θέρστονας» θα εμφανιστεί στις 24 και 25 Απριλίου σε Θεσσαλονίκη (Fix Factory of Sound, 26ης Οκτωβρίου 15, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 500670, www.fixfactoryofsound.gr) και Αθήνα (Fuzz Live Music Club, Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος, Αθήνα, 210 3450817, www.fuzzclub.gr) αντίστοιχα. Δεν είναι λίγοι αυτοί που προκαταβάλουν ότι αυτές θα είναι οι συναυλίες της χρονιάς, και η Popaganda τείνει να συμφωνήσει. 

Η προπώληση – και για τις δύο συναυλίες – ξεκινάει στα 22 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 25 ευρώ. Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 28 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Διαβάστε τη μεγάλη, αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε ο Thurston Moore στον Θεοδόση Μίχο λίγο πριν πέσει η αυλαία του 2014. 

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA