Categories: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Louis C.K. κέρδισε Grammy για την κωμωδία όπου παραδεχόταν τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις

Σκούρα τα βρήκαν οι διογρανωτές των βραβείων Grammy, οι οποίοι αντιμετώπισαν πλήθος μηνυμάτων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γιατί ο Louis C.K., ο 54χρονος κωμικός ηθοποιός που είχε κατηγορηθεί από τουλάχιστον πέντε γυναίκες για σεξουαλική παρενόχληση, κέρδισε το Grammy “Καλύτερου Άλμπουμ Κωμωδίας”.

Τον Νοέμβριο του 2017 οι The New York Times δημοσίευσαν άρθρο τους στο οποίο καταγράφονταν οι καταγγελίες πέντε γυναικών που κατηγόρησαν τον Louis C.K. ότι επιδείκνυε τα γεννητικά του όργανα μπροστά τους και μάλιστα σε εργασιακό χώρο, στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Μία μέρα μετά τη δημοσίευση των καταγγελιών, ο κωμικός παραδέχθηκε τις πράξεις του σε εκτενές κείμενό του. 

Ο δημοσιογράφος David M. Perry έγραψε στο twitter: «Θα έπρεπε να έχει καταστρέψει την καριέρα του Louis CK. Δεν θα έπρεπε να έχει πλέον καριέρα. Αλλά αντίθετα, ο Louis CK που επιδείκνυε τα γεννητικά του όργανα μπροστά σε γυναίκες χωρίς τη συναίνεσή τους, και εκτροχίασε καριέρες, απλώς κέρδισε βραβείο για το καλύτερη κωμικό άλμπουμ στα Grammy».

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός Dan O’Donnell πρόσθεσε: «Ο Γουίλ Σμιθ επιτέθηκε με βία και πήρε Όσκαρ. Ο Louis CK αυνανίζεται μπροστά σε γυναίκες χωρίς τη συναίνεσή τους και κερδίζει Γκράμι. Το Χόλιγουντ συνεχίζει να κάνει διαλέξεις ηθικής στην υπόλοιπη χώρα». 

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA
Tags: Louis C.K.