Categories: Ο ΚΑΙΡΟΣ

Ο Καιρός για τη Δευτέρα 24/8

Παροδικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά αναμένονται μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 6 με 7 μποφόρ στο Αιγαίο.

Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις στα δυτικά και βόρεια μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 31 και στα ανατολικά έως 29 βαθμούς κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και βαθμιαία νότιοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 18 έως 29 βαθμούς κελσίου.

Σε Μακεδονία και Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στη Μακεδονία όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 29 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε νησιά Ιονίου, Ήπειρο, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι αίθριος με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 19 έως 32 βαθμούς κελσίου. Στην Ηπειρο θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρους όμβρους μέχρι τις απογευματινές ώρες και βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 17 έως 32 βαθμούς κελσίου.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη ο καιρός θα είναι αίθριος. Στη βόρεια Κρήτη τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 23 έως 29 βαθμούς κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 22 έως 30 βαθμούς κελσίου.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA