Categories: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Jeffrey Tambor απολύθηκε από το Transparent

Την απόλυση του Jeffrey Tambor από τη σειρά Transparent ανακοίνωσε η Amazon. Η εταιρεία παραγωγής διεξήγαγε έρευνα μετά από καταγγελία της συμπρωταγωνίστριας του Tambor, Trace Lysette, η οποία τον κατηγόρησε για σεξουαλική παρενόχληση τον περασμένο Νοέμβριο. 

Η Lysette είχε περιγράψει το περιστατικό λέγοντας ότι «με πλησίασε, έβαλε τα πόδια του πάνω από τα δικά μου ώστε να μη μπορώ να κουνηθώ, έβαλε το σώμα του πάνω μου και άρχισε να τρίβεται πάνω μου με γρήγορες κινήσεις. Μπορούσα να νιώσω το πέος του ανάμεσα στους γοφούς μου».

Η δημιουργός της σειράς, Jill Soloway, επαίνεσε την Lysette για αυτή την κίνηση λέγοντας ότι ήταν μια γενναία πράξη που είχε ως σκοπό τη διατήρηση της ασφάλειας και της αξιοπρέπειας όσων εργάζονται για την παραγωγή της σειράς.

Ο Tambor από την πλευρά του υποστήριξε ότι η έρευνα της Amazon είχε πολλά κενά και ότι διεξήχθη σε ένα περιβάλλον τοξικά πολιτικοποιημένο. Συμπληρώνοντας, ανέφερε ότι είναι απογοητευμένος από την Jill Soloway η οποία του απέδωσε άδικους χαρακτηρισμούς λέγοντας ότι είναι ένας άνθρωπος που δε θα έκανε ποτέ κακό στους συναδέλφους του.

Μετά τις αποκαλύψεις της Lysette, ο Tambor είχε δηλώσει ότι «λυπάμαι βαθιά αν κάποια πράξη μου παρερμηνεύθηκε ως σεξουαλική κακοποίηση ή αν πλήγωσα ποτέ κανέναν. Είναι γεγονός όμως ότι δεν είμαι κάποιος που επιτίθεται έτσι οπότε και μόνο η ιδέα ότι κάποιος θα μπορούσε να σχηματίσει αυτή την εικόνα για μένα είναι πιο ενοχλητική από όσο μπορώ να εκφράσω».

Για το ρόλο του στη σειρά είχε κερδίσει δύο βραβεία Emmy και μία Χρυσή Σφαίρα.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA