Categories: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

O Iggy Pop δίνει μαθήματα coolness στο GQ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Τι κι αν έχει κλείσει αισίως τα 72 του, ο Iggy Pop δεν σταματά ούτε στην σκηνή ούτε εκτός αυτής. Πρόσφατα τον είδαμε σε φωτογράφηση μόδας για τον οίκο Gucci, ενώ τώρα φιγουράρει και στις σελίδες του τελευταίου τεύχους του GQ για την «Νέα Αρρενωπότητα», στο εξώφυλλο του οποίου είδαμε τον εντυπωσιακό Pharrell Williams

O Iggy Pop για άλλη μια φορά δίνει μαθήματα coolness τόσο στην φωτογράφηση (από τον Grace Ahlbom) όσο και στην συνέντευξη (στον Chris Heath), όπως μπορείτε να διαβάσετε και στα παρακάτω αποσπάσματα:

«Για χρόνια έχω υπάρξει ο θυμωμένος παρανοϊκός τύπος. Με τις καταστάσεις να έχουν καλυτερεύσει στην ζωή μου, το ξεχνάω συχνά αυτό…Ξέρω ότι συμβαίνει κάτι καλό. Οι άνθρωποι μου φέρονται καλά στην ζωή. Είναι καλοί μαζί μου.»

«-Άλλες φορές είσαι “Γαμησέ τα!”, “Γάμησε αυτόν, γάμησε τον άλλο, γάμησέ τα όλα!”.

-Οπότε υπάρχει αυτό ακόμα εκεί;

-Ναι, υπάρχει.

-Από που προέρχεται; 

-Είναι δικαιολογημένο! Προέρχεται από την πραγματικότητα! Είναι η σωστή και δικαιολογημένη αντίδραση στην πραγματικότητα. Είναι οι πιο ενοχλητικές στιγμές της στις οποίες αναγκάζομαι να το αντιμετωπίσω.»

«Με τον καιρό έγινα δύσκολα κατανοητός αλλά και πολύ ακλόνητος στον κόσμο γενικά -πολύ πολύ μακριά από ό,τι αφορά την μουσική. Οι μπάτσοι με συμπαθούν. Οι κοστουμάτοι με συμπαθούν. Σε όλους τους καθημερινούς ανθρώπους υπάρχει κάτι σε μένα που τους αρέσει. Δεν είμαι σίγουρος πως λειτουργεί όλο αυτό, αλλά καταλαβαίνω πως είναι σημαντικό.»

«Πρόσφατα συνειδητοποίησα πως είχα συνηθίσει να είμαι κάποιος. Μπορεί να ήμουν ο κανένας αν είχα αποσυρθεί, ξέρεις. Να ήμουν ένας άνετος κανένας -μάλλον όχι μια καλή δυναμική για μένα.[…] (Αυτό που θα συνέβαινε θα ήταν) Αλκοολισμός. Οκνηρία. Κατάθλιψη, πιθανότατα. Όλα αυτά. Δεν έχω τέτοια προβλήματα τώρα.»

Πηγή: GQ

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA