Categories: ΕΛΛΑΔΑ

Η Ουρανία Μιχαλολιάκου εργάζεται ως ψυχολόγος στην κλινική ψυχικής υγείας Σινούρη (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Νοσηλευόμενος κατήγγειλε ότι η  Ουρανία Μιχαλολιάκου εργάζεται ως ψυχολόγος στην «Κλινική Ψυχικής Υγείας Σινούρη». Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ρεπορτάζ του Omnia TV η κόρη του Νίκου Μιχαλολιάκου απασχολείται ως ψυχολόγος και μάλιστα αυτό αποδεικνύεται από σχετικό φωτογραφικό υλικό. 

Το γεγονός αυτό προκάλεσε πρόβλημα στη νοσηλεία του καταγγέλλοντος αφού, όπως είναι φυσικό, ένας άνθρωπος που γνωρίζει τη δράση και τις ιδέες της, δε θα μπορούσε να πραγματοποιήσει μαζί της μια συνεδρία, μιλώντας για ζητήματα που αποτελούν κόκκινο πανί για τους ναζί.
Η Ουρανία Μιχαλολιάκου στέλεχος της ναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, δημοτική σύμβουλος στην Αθήνα με την «Ελληνική Αυγή» (τη δημοτική παράταξη της Χρυσής Αυγής) και, μέχρι πρόσφατα επικεφαλής του «Μετώπου Νεολαίας» της Χ.Α., εργάζεται στην κλινική Σινούρη εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, πράγμα που τεχνηέντως αποκρύπτεται, αφού η ίδια ουδέποτε αποκάλυψε ότι εργάζεται εκεί, ενώ συστήνεται αποκλειστικά με το μικρό της όνομα αποφεύγοντας να δημιουργήσει συνειρμούς με το επώνυμό της.
Ακολουθεί το φωτογραφικό υλικό που εξασφάλισε το ρεπορτάζ του omnia.tv:
POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA