Categories: SOCIAL MEDIA

Ο Μπρέτμαν Ροκ γράφει ιστορία: «Είμαι κουνελάκι του Playboy!» [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Ο 23χρονος influencer, στο δρόμο που χάραξαν είδωλα όπως οι Κέιτ Μος, Ντόλι Πάρτον και Κάιλι Τζένερ, εμφανίζεται στο digital εξώφυλλο σαν άλλο «κουνελάκι», φορώντας τον κλασικό μαύρο κορσέ, αυτιά και το παπιγιόν, αλλά και εντυπωσιακά… ιλιγγιώδεις πλατφόρμες. 

«Το να έχει το Playboy άνδρα στο εξώφυλλό του, είναι τεράστιο ντιλ για την κοινότητα LGBT, για την καφέ κοινότητα, είναι εντελώς εξωπραγματικό. Η φάση είναι ‘συμβαίνει αυτό το γ@@@ο αυτή τη στιγμή’. Και είμαι τόσο όμορφος» ανέφερε ο ίδιος για το ιστορικό εξώφυλλο. 

«Είμαι κουνελάκι του Playboy DUHHHHHH» έγραψε ο ίδιος στο Twitter, με την ενθουσιώδη ανακοίνωση να πλησιάζει τα 13.000 retweet και να ξεπερνά τα 122.000 like. 

Ο Φιλιππινο-Αμερικανός έγινε διάσημος ως beauty influencer στο YouTube. Επιπλέον, ήταν ο πρωταγωνιστής σε πρόσφατο ριάλιτι σόου για τη ζωή του στο MTV. 

Ο Ροκ είναι ο τρίτος άνδρας που εμφανίζεται μόνος στο εξώφυλλο του περιοδικού – μετά τον ίδιο τον Χιου Χέφνερ και τον τραγουδιστή της τραπ και gender fluid Bad Bunny. 

Υπενθυμίζεται πως το εμβληματικό περιοδικό ανέστειλε την κυκλοφορία τού εντύπου το 2020, με την πανδημία του κορωνοϊού «απλώς να επιταχύνει» τα σχέδια για τη μετάβαση σε αποκλειστικά ηλεκτρονική έκδοση. 

Ντενίσα-Λυδία Μπαϊρακτάρι

Γεννήθηκε στην Αλβανία, λίγο πριν την πτώση του κομμουνισμού. Ζει στην Αθήνα από το 1997, παράτησε με μεγάλη επιτυχία το τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών της Παντείου και από το 2017 ασχολείται με την δημοσιογραφία.

Share
Published by
Ντενίσα-Λυδία Μπαϊρακτάρι