Categories: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μάρκος Φράγκος και Δημήτρης Μαστώρος παρουσιάζουν τα νέα τους βιβλία στο Μύλο στα Εξάρχεια

Αυτό το Σάββατο 30 Δεκέμβρη, από τις 11 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, η Χαραμάδα θα βρίσκεται στον Μύλο (Ζωοδόχου Πηγής και Ναυαρίνου 15 στα Εξάρχεια), με τα βιβλία της και θα έχει και τον Μάρκο Φράγκο να παίζει μουσικές και να υπογράφει “Muzine Diaries” και τον δημιουργό Δημήτρη Μαστώρο να υπογράφει το νέο μας graphic novel “Εξάρχεια, το πικρό νεράντζι” [ώρες signing 12-2 το μεσημέρι και 5-7 το απόγευμα].

Εκτός αυτού, θα υπάρχουν στον πάγκο όλα τα κόμικς των εκδόσεων, μεταφρασμένη και ελληνική πεζογραφία και τοι νεότερες ποιητικές εκδόσεις.

Δωράκια Muzinάκια για όσους αγοράσουν Muzine Diary, αλλά και πακέτα με καλύτερες τιμές για περισσότερα από ένα βιβλία-δώρα.

Ο Δημήτρης Μαστώρος δημιούργησε το πολύ ενδιαφέρον κόμικ Εξάρχεια, το πικρό νεράντζι, ξετυλίγοντας την μοναχική ιστορία ενός άνδρα που επιστρέφει στα Εξάρχεια και συναντά γνωστούς και αγνώστους, ξετυλίγοντας μία ιστορία με noir ατμόσφαιρα.

Ο Μάρκος Φράγκος έγραψε ένα διαφορετικό ημερολόγιο, το Muzine Diaries, που όπως μαρτυρά ο τίτλος του, πρόκειται για ένα μουσικό ημερολόγιο, με κάθε μέρα του χρόνου να συνοδεύεται από ένα κείμενο για ένα τραγούδι. Όπως είχε δηλώσει κάποτε στην Popaganda για τη σχέση του με τη μουσική: «Μεγάλωσα με το Pop Club του Γιάννη Πετρίδη – η πρώτη μου έκθεση στη μουσική ήταν το “Don’t Let Me Be Misunderstood” στην εκτέλεση των Animals και καπάκι στην disco εκτέλεση των Santa Esmeralda. Θυμάμαι τα σχόλια του… Στάθηκαν λόγος αρκετός για να ξεκινήσω να ακούω και να ψάχνω και να συγκρίνω. Και να βάζω συνεχή «γιατί» μπροστά από οτιδήποτε άκουγα. Από τότε και μετά ζω μέσα σε αυτό αδιάκοπα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο».

Η Χαραμάδα στον Μύλο: Μάρκος Φράγκος – Δημήτρης Μαστώρος
Σάββατο 30 Δεκεμβρίου
Μύλος, Ναυαρίνου 15 & Ζωοδόχου Πηγής, 13231 Αθήνα
POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA