Categories: ΚΟΣΜΟΣ

Liberation: Ο Καραϊβάζ διερευνούσε αρκετές υποθέσεις για μέλη του κυβερνώντος κόμματος

Με την στυγερή δολοφονία του αστυνομικού συντάκτη Γιώργου Καραϊβάζ που συγκλόνισε το Πανελλήνιο, ασχολείται με εκτενές δημοσίευμά της η ηλεκτρονική έκδοση της γαλλικής εφημερίδας «Liberation».

Το ρεπορτάζ του ανταποκριτή στην Αθήνα, Fabien Perrie, προκαλεί πάντως αίσθηση καθώς όπως σημειώνει ο ίδιος, ο Γιώργος Καραϊβάζ που σκοτώθηκε έξω από το σπίτι του στην Αθήνα την Παρασκευή, «διερευνούσε αρκετές υποθέσεις που αφορούσαν μέλη του κυβερνώντος κόμματος και τον κόσμο της νύχτας».

Ακόμη, στο δημοσίευμα, σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός δεσμεύτηκε για μια γρήγορη έρευνα, ενώ το άρθρο της εφημερίδας, μεταξύ άλλων φιλοξενεί την τοποθέτηση του αρχηγού της Αξιωματικής αντιπολίτευσης, την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ, αλλά και τη δήλωση του Πάνου Σόμπολου.

Πιο αναλυτικά, «ο Γιώργος Καραϊβάζ υπηρετεί τη δημοσιογραφία με ηθική και ακεραιότητα για πάνω από 25 χρόνια», σημείωσε η Ένωση Ελλήνων Συντακτών, ενώ ο πρώην πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ και «πρύτανης» του αστυνομικού ρεπορτάζ Πάνος Σόμπολος δήλωσε μεταξύ άλλων ότι ο Γιώργος Καραϊβάζ «Ήταν καλός και σοβαρός δημοσιογράφος».

Πηγή: www.rosa.gr

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA