Categories: ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Λαβράκι έβγαλε ο Μπερμπάτοφ (από τον Μπερμπάτοφ)

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επέλεξε ο Βούλγαρος επιθετικός για να μιλήσει για πρώτη φορά ανοιχτά για όσα ζει τους τελευταίους μήνες στον «Δικέφαλο του Βορρά». Φαίνεται πως η αποβολή του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι μόνο η αφορμή γτο ξέσπασμα του Μπερμπάτοφ, ο οποίος προσποιείται τον δημοσιογράφο και παίρνει συνέντευξη από τον εαυτό του. Διαβάστε τις ερωτήσεις που έκανε ο Μπερμπάτοφ και τις απαντήσεις που έδωσε ο Μπερμπάτοφ! 

-Γεια, πως είσαι… 

-«Γεια. Είμαι καλά, αλλά απογοητευμένος. Χάσαμε από την ΑΕΚ και είδα την κόκκινη κάρτα». 

-Νομίζεις ότι ήταν κόκκινη κάρτα;

-«Ναι. Ο παίκτης της ΑΕΚ με κρατούσε και με εμπόδιζε από το να πάρω καλύτερη θέση στην περιοχή και πραγματικά ήμουν θυμωμένος και νευριασμένος και με ανάγκασε να τον χτυπήσω». 

-Ναι, αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να χτυπήσεις κάποιον! Πολλοί παίκτες συγκρατούν τα νεύρα τους στη διάρκεια των αγώνων. 

-«Ναι, είναι αλήθεια. Δεν είναι κάτι που με αντιπροσωπεύει ή μου αρέσει στο ποδόσφαιρο όταν βλέπω ή όταν παίζω, αλλά ο καθένας μπορεί να χάσει τον έλεγχο και να ξεφύγει κάνοντας κάτι ανόητο». 

-Για ποιο λόγο ήσουν τόσο εκνευρισμένος και θυμωμένος; 

-«Εξαιτίας του γεγονότος ότι παρακολουθούσα το παιχνίδι και παρά το γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν ήταν καλύτερη, κατάφερε να σκοράρει. Επειδή δεν έπαιζα και δεν μπορούσα να κάνω κάτι για να βοηθήσω. Ήταν ένα ντέρμπι και ο λόγος που ήρθα ήταν ακριβώς για αυτά τα παιχνίδια, στα οποία με την ποιότητα και την εμπειρία μου μπορώ να βοηθήσω την ομάδα, όχι για να μένω στον πάγκο χωρίς να κάνω κάτι. Συνέβη , όμως, το αντίθετο». 

-Και φυσικά είσαι απογοητευμένος γι’ αυτό; 

-«Ναι. Όταν δεν παίζω, δεν μπορώ να είμαι χαρούμενος. Το πρόβλημα είναι ότι σε αυτή την περίπτωση αντέδρασα άσχημα απέναντι σε έναν συνάδελφο μιας άλλης ομάδας. Και δεν είμαι τέτοιος παίκτης, δεν ψάχνω την ένταση, αυτό είναι κάτι γνωστό, αλλά σε αυτή την περίπτωση συνέβη το αντίθετο και ζητώ συγγνώμη». 

-Και τώρα; 

-«Τώρα θα υποστώ τις συνέπειες της πράξης μου. Τρεις αγωνιστικές τιμωρία. Και γι’ αυτό ζητώ συγγνώμη από την ομάδα»! 

-Κάποια ΜΜΕ λένε ότι δεν θέλεις να παίξεις άλλο για τον ΠΑΟΚ;

-«Αυτός είναι και ο λόγος που δίνω αυτή τη συνέντευξη σε εσένα και όχι σε ανθρώπους που λένε ανοησίες όπως αυτή. Δεν είναι αλήθεια αυτό και με τέτοια πράγματα κάποιοι θέλουν να κάνουν κακό στην ομάδα. Ή κάποιοι άλλοι λένε: ‘Κοίτα τον, δεν θέλει να παίξει και αυτός είναι ο λόγος που πήρε την κόκκινη κάρτα΄. Φυσικά αυτό δεν είναι αλήθεια. Και η αλήθεια είναι η εξής… Και την λέω αποκλειστικά σε εσάς. Δεν είναι δυνατόν να είμαι χαρούμενος που δεν παίζω και η ομάδα να με πληρώνει με πολύ καλά λεφτά δεδομένης και της κατάστασης που υπάρχει στην Ελλάδα. Και μπορώ να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ μέσα στο γήπεδο, με την ποδοσφαιρική ποιότητά μου και το βλέπετε και το έχω δείξει σε όλη την καριέρα μου. Όταν έχω μια τέτοια ευκαιρία, είναι δύσκολο να κρύψω την απογοήτευσή μου. Αν το πάθος μου για το ποδόσφαιρο μειωθεί, τότε θα σταματήσω να θυμώνω, να φωνάζω και να υπογράφω σε ομάδες. Και αυτό θα σημαίνει ότι πια η ομάδα για την οποία παίζω, δεν με νοιάζει και ότι το πάθος έχει φύγει.  Αλλά αυτό δεν έχει συμβεί ακόμα. Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα μου τώρα και μάχομαι για την ομάδα μου, ακόμα κι αυτό κάποιες φορές σημαίνει μια κόκκινη κάρτα». 

Interview with Dimitar Berbatov, conducted by journalist Dimitar Berbatov..JDB: Hi, How are you feeling..DB: Hi. I am…

Posted by Dimitar Berbatov on Tuesday, January 26, 2016

POPAGANDA