Categories: ΕΛΛΑΔΑ

Lamaniff: Εντοπίστηκε σε υπαίθριο χώρο o τράπερ που αγνοούταν

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση της εξαφάνισης του 24χρονου Θεσσαλονικιού Λάμπρου Μανιφάβα, γνωστού και ως Lamaniff, ο οποίος αγνοούνταν από το βράδυ της Δευτέρας, αφού είχε δημοσιεύσει στο Instagram ένα βίντεο μέσω του οποίου απειλούσε πως θα αυτοκτονήσει και βρέθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου) σε πάρκο στην περιοχή της Ανάληψης, όπου κρυβόταν.

Για τον εντοπισμό του ράπερ είχε συσταθεί ειδική ομάδα Αναζητήσεων Θεσσαλονίκης. Αφού βρέθηκε εντελώς προληπτικά τον μετέφεραν για εξετάσεις, όπως προβλέπεται από την νομοθεσία, σε ψυχιατρικό νοσοκομείο σε καλή κατάσταση και στην συνέχεια τον οδήγησαν στην Ασφάλεια για να κάνει κατάθεση. Οι Αρχές βρίσκονται σε συνεννόηση με τον εισαγγελέα για την πιθανή άσκηση δίωξης σε βάρος του νεαρού λόγω της άσκοπης κινητοποίησής του, πιθανόν και σε βάρος άλλων ατόμων που τον βοήθησαν να το στήσει όλο αυτό.

Όλα ξεκίνησαν όταν το απόγευμα της Δευτέρας κάποιος, παραβιάζοντας κάθε ηθικό και ανθρώπινο όριο, διέρρευσε στο Instagram βίντεο από πολύ προσωπικές στιγμές του ράπερ με μία γυναίκα. Η απάντηση από τον Lamaniff δεν άργησε να έρθει. Ο 24χρονος λίγη ώρα μετά δημοσίευσε στα social media ένα βίντεο όπου απαριθμούσε τους λόγους που τον ωθούν στην αυτοκτονία, αναφέροντας ότι έχει μπλέξει σε κύκλωμα και τον απειλούν. «Είμαι 24 ετών και θέλω να αυτοκτονήσω», έλεγε χαρακτηριστικά.

«Χάρηκα που σας γνώρισα. Σας συγχωρώ που δεν με καταλάβατε». «Εδώ είναι τα τελευταία μου ραπς, μάγκες. 8/2/21», είναι τα λόγια που λέει στο βίντεο ξεκινώντας.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA