Categories: ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κορονοϊός: Οι παίχτες του γερμανικού Big Brother δεν έχουν πάρει χαμπάρι τι γίνεται

Ακόμη κι αν κάποιος ζει κάτω από πέτρα, σίγουρα γνωρίζει για την πανδημία του κορονοϊού. Εκτός κι αν μιλάμε για τους παίκτες του Big Brother, που βρίσκονται κλεισμένοι μέσα σε ένα σπίτι από τις 6 Φεβρουαρίου.

Αυτό ακριβώς συμβαίνει σε 14 άντρες και γυναίκες που συμμετέχουν στο γερμανικό τηλεοπτικό Big Brother και βρίσκονται απομονωμένοι για πάνω από έξι εβδομάδες στο σπίτι του «μεγάλου αδερφού». Σκεφτείτε πως όταν οι παίκτες του reality μπήκαν σε αυτό, στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη ο κορονοϊός ήταν ακόμη κάτι μακρινό και οι περισσότεροι είχαν αρκεστεί σε αστειάκια σχετικά με την μπύρα Corona.

Σύμφωνα με τον Guardian, η παραγωγή του Big Brother είχε αποφασίσει ως τώρα να μην ενημερώσει τους παίκτες για την πανδημία, εκτός κι αν κάποιος κοντινός συγγενής κάποιου παίκτη νοσούσε. Ωστόσο, αποφασίστηκε, τελικά, από τους παραγωγούς του σόου, να ενημερώσουν τους παίκτες για την παγκόσμια κατάσταση εκτάκτου ανάγκης στην οποία βρίσκεται ο πλανήτης λόγω του ιού.

Τα συμπεράσματα όμως, για την ώρα, είναι τρία:

1. Οι παίκτες μπορούν να απολαμβάνουν ανενόχλητοι τη σάουνα όπως βλέπουμε παραπάνω, προκαλώντας μικρά εγκεφαλικά στα μάτια μας.
2. Σίγουρα είναι πιο εκπαιδευμένοι από όλους μας για την αληθινή καραντίνα στην οποία ενδέχεται να χρειαστεί να μπουν μετά το τέλος του reality.
3. Κατάφεραν σχεδόν να κονταροχτυπηθούν σε επίπεδα άγνοιας με την Κριστιάν από το Goodbye, Lenin!.

Ελένη Τζαννάτου

Share
Published by
Ελένη Τζαννάτου