ΚΛΠ

Η Selina γιορτάζει το άνοιγμα του νέου προορισμού της στην Πάρο με ένα ξεχωριστό φεστιβάλ

Για να γιορτάσει το νέο χώρο και το καινοτόμο lifestyle του brand, το The Beach at Selina Paros παρουσιάζει το SIMS Spotlight Series, ένα πενθήμερο φεστιβάλ με ένα συναρπαστικό πρόγραμμα που θα ικανοποιήσει κάθε επισκέπτη που αγαπά τη μουσική, τις δραστηριότητες, τα ηλιοβασιλέματα στο νησί, την ευεξία, τη γαστρονομία, τη ζωή στην παραλία, τα θαλάσσια σπορ και την χαλαρωτική ατμόσφαιρα της Πάρου. 

Το Selina Paros προσκαλεί τους επισκέπτες από τις 9 έως τις 13 Ιουνίου σε ένα ολοήμερο πρόγραμμα εμπειριών πάνω στην παραλία. Πέντε μέρες γεμάτες DJ sets από επιλεγμένους παραγωγούς, showcases μουσικών και καλλιτεχνών, βιωματικά workshops, wellness sessions & ιδιαίτερες γαστρονομικές προτάσεις. 

Μετά το Selina Centavrus στο Πήλιο και το Selina Athens, το Selina Paros -η νέα πρόταση του διεθνούς brand που αλλάζει τον τρόπο που ταξιδεύουμε & βιώνουμε τους προορισμούς- έρχεται

στο διάσημο νησί των Κυκλάδων, στον κόλπο της Πούντας, προσκαλώντας κάθε ταξιδιωτικό κοινό σε ένα ολοκαίνουργιο concept. 

Ακριβώς πάνω στην παραλία, εκτός από το ειδυλλιακό τοπίο και την τοποθεσία του, το νέο Selina Paros προσφέρει επίσης μια σειρά μοναδικών επιλογών: kitesurfing, snorkeling και SUP στην παραλία, εξωτερική πισίνα, cocktail bar και εστιατόριο με θέα στη θάλασσα, wellness studio και yoga deck, ένα γεμάτο πρόγραμμα μουσικών events και ξεχωριστών επιλογών nightlife, καθώς κι ένα άνετο coworking space για όσους επιλέξουν remote working σε μία μοναδική τοποθεσία. 

Το συνολικό concept του Selina Paros σχεδιάστηκε για να αποτελέσει έναν εορτασμό της ελληνικής νησιωτικής κουλτούρας και για να μεταφέρει την αίσθηση του ότι βρίσκεται κανείς “μέσα” στη θάλασσα. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τον κυκλαδίτικο ήλιο, το νησιωτικό μπλε και τη θάλασσα την ημέρα, ενώ τα βράδια το Selina Paros θα γίνεται συνώνυμο της κοσμοπολίτικης νυχτερινής ζωής, με μοναδικές εμπειρίες και events μουσικής, εκλεκτές επιλογές γευμάτων, δροσιστικά κοκτέιλ, θερινό σινεμά και πολλά άλλα. Ανακαλύπτοντας ξανά έναν γνωστό προορισμό μέσα από το νέο Selina concept ή φτάνοντας στο νησί για πρώτη φορά, όλοι είναι ευπρόσδεκτοι να γνωρίσουν και να αφεθούν στη μοναδική φιλοξενία της Selina. 

SIMS Spotlight Series Event 

Η Selina δημιούργησε το SIMS, μια διεθνή μουσική συνάντηση, για να προσφέρει μια πλατφόρμα σε καλλιτέχνες σε διαφορετικά στάδια της καριέρας τους, ώστε να παρουσιάσουν τη δουλειά τους σε ένα ευρύτερο κοινό και, ταυτόχρονα, να δώσει στον κόσμο τη δυνατότητα να απολαύσει μια μοναδική μουσική εμπειρία. 

Καθ’ όλη τη διάρκεια του event, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να χορέψουν στα πιο δυνατά vibes, να εμπνευστούν από την τέχνη και τις εκθέσεις, να χαλαρώσουν σε wellness sessions και να απολαύσουν μοναδικές γεύσεις της ελληνικής γαστρονομίας. 

Μάθετε περισσότερα για το μοναδικό SIMS Spotlight, κλείστε τη θέση σας και απολαύστε το νησί στα καλύτερά του! Μοναδικές στιγμές και Selina lifestyle, ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο, μουσική, δραστηριότητες και πολλές άλλες επιλογές για να απολαύσετε, ακριβώς δίπλα στο κύμα. 

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ!

Σχετικά με τη Selina 

Η Selina αποτελεί την ταχύτερα αναπτυσσόμενη πλατφόρμα βιωματικής φιλοξενίας παγκοσμίως. Τα σημεία της, σε όλο τον κόσμο, αποτελούν μοναδικούς συνδυασμούς όμορφα σχεδιασμένων καταλυμάτων και πολλών καινοτόμων facilities για εργασία, αναψυχή, ευεξία και τοπικές εμπειρίες ανά τοποθεσία. Οι προορισμοί Selina ανά τον κόσμο είναι ειδικά σχεδιασμένοι για τους σύγχρονους ταξιδιώτες-νομάδες, τους δημιουργικούς εξερευνητές και τους επαγγελματίες που εργάζονται remotely, παρέχοντας στους επισκέπτες μια υποδομή που επεκτείνεται σε όλο τον κόσμο, για να ταξιδεύουν και να εργάζονται οπουδήποτε επιθυμούν, εύκολα και απρόσκοπτα. 

Ανακαλύψτε το νέο Selina Paros εδώ 

Ακολουθήστε το The Beach at Selina Paros εδώ και εδώ

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA