ΕΛΛΑΔΑ

Γονείς παραολυμπιονίκη καταγγέλλουν βιασμό και κακοποίηση του 22χρονου παιδιού τους

Οργή και αγανάκτηση προκαλεί η καταγγελία για βιασμό και κακοποίηση παραολυμπιονίκη που υπέβαλαν οι γονείς του 22χρονου αθλητή μετά τα όσα τους εξομολογήθηκε το παιδί τους.

Οι γονείς του παραολυμπιονίκη υπέβαλαν μήνυση σε βάρος ενός εκπαιδευτικού και ενός υπαλλήλου σε εκπαιδευτικό ίδρυμα όπου φοιτούσε ο 22χρονος Σπύρος. Όπως τους είπε ο νεαρός αθλητής με τα τέσσερα ολυμπιακά μετάλλια τον έδεναν και στη συνέχεια ασελγούσαν σε βάρος του.

Η μητέρα του αθλητή περιέγραψε στον τηλεοπτικό σταθμό STAR τα όσα της αποκάλυψε ο γιος της, λίγες ώρες μετά την κατάθεση της μήνυσης. Σύμφωνα με την ίδια όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Φεβρουάριο όταν ο 22χρονος παραολυμπιονίκης εμφάνισε προβλήματα στη συμπεριφορά του με τους γονείς του να ανακαλύπτουν ότι είχε πέσει θύμα κακοποίησης σεξουαλικής και σωματικής: «Μου είπε για τα πρώτα αγγίγματα. Σιγά σιγά το παιδί άρχισε να “βγάζει” περισσότερα πράγματα» είπε η μητέρα του νεαρού.

Ο 22χρονος παραολυμπιονίκης αποκάλυψε πως του έβαζαν σελοτέιπ στο στόμα και του έδεναν τα χέρια, ενώ στη συνέχεια προέβαιναν σε ασελγείς πράξεις. Το κείμενο της μήνυσης προκαλεί ανατριχίλα: «Πάμε στο δωμάτιο και κλείνει την πόρτα με κλειδί. Μου χαϊδεύει τα πόδια, τα χέρια, το στήθος, το κεφάλι και τις πατούσες. Κάνουμε μασάζ. Εγώ φωνάζω και του λέω “σταμάτα”. Με πονάει λίγο…».

Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Νίκος Αλεξανδρής, δήλωσε ότι στο τέλος των πράξεων οι θύτες έδιναν στο παιδί καραμέλες για να το εξευμενίσουν: «Δεν νομίζω ότι είναι εύκολο κανείς να αντιληφθεί το μέγεθος των πράξεων».

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA