Categories: Ο ΚΑΙΡΟΣ

Σταθερή αναμένεται η θερμοκρασία την Παρασκευή 24/6

Την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016 αναμένονται παροδικές νεφώσεις στην ηπειρωτική χώρα που μετά μετά το μεσημέρι θα είναι πυκνότερες και υπάρχει πιθανότητα για τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Στα νησιά ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι στο ανατολικό και νότιο Αιγαίο θα είναι μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά θυελλώδεις. Στις λοιπές θαλάσσιες περιοχές θα πνέουν έως μέτριοι.

Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 17 έως 36 βαθμούς, στην κεντρική από 18 έως 36, στη νότια από 20 έως 36, στα νησιά του Ιονίου από 21 έως 33, στα νησιά του Αιγαίου από 22 έως 37 και στην Κρήτη από 20 έως 30.

Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες και βορειοανατολικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Εξαίρεση αποτελεί ο Θερμαϊκός κόλπος όπου οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 και παροδικά 5 μποφόρ. Στο νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες και βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ με τάση μικρής εξασθένησης προς το βράδυ. Στο βόρειο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες και βορειοανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Στο νότιο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 27 έως 34 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο μετά το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις, ενώ υπάρχει και μικρή πιθανότητα τοπικών βροχών στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 25 έως 36 βαθμούς.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA