Categories: Ο ΚΑΙΡΟΣ

Βελτιώνεται ο καιρός τη Δευτέρα 23/5

Γενικά βελτιωμένος θα είναι ο καιρός τη Δευτέρα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ στο ανατολικό Αιγαίο.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 27 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με  λίγες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 25 βαθμούς.

Στην Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με λίγες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά Ιονίου, στην Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη  δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος και από τις μεσημβρινές ώρες θα εμφανιστούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.  Από το απόγευμα στο Ιόνιο νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με λίγες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι  άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στην Κρήτη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές στα βόρεια του νησιού που γρήγορα θα σταματήσουν.Στις Κυκλάδες ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ. Από το απόγευμα δυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος.  Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα νότια 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς Κέλσιου.

Την Τρίτη αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με πρόσκαιρους όμβρους στα ηπειρωτικά κυρίως τα βόρεια. Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν νότιοι 4 με 6 μποφόρ, που από το απόγευμα και  βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς με την ίδια ένταση. στα υπόλοιπα από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και στις Κυκλάδες τοπικά 7 μποφόρ, εξασθενούντες από το απόγευμα στα δυτικά. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει  μικρή πτώση στα δυτικά και τα βόρεια.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA