Categories: Ο ΚΑΙΡΟΣ

Και συννεφιά και βροχές και πτώση της θερμοκρασίας αναμένoνται την Πέμπτη 10/12

Την Πέμπτη αναμένονται ασθενείς βροχές στα ανατολικά και νότια. Από τις βραδινές ώρες θα σημειωθούν βροχές στα δυτικά και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα βόρεια.

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών βροχών κυρίως στα βόρεια και ανατολικά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 14 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια και ανατολικά θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία βόρειοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 02 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία. Τις βραδινές ώρες θα σημειωθούν ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 01 έως 11 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι κατά τόπους 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από τις βραδινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στο Ιόνιο και τη δυτική Πελοπόννησο και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και πιθανόν να σημειωθούν ομίχλες στα βόρεια κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία ανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 16 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο κατά τόπους θα είναι 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο νεφώσεις τοπικά αυξημένες με σποραδικές βροχές και από τις βραδινές ώρες πιθανότητα ασθενών χιονοπτώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 15 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια τοπικά θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται νεφώσεις τοπικά αυξημένες με σποραδικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενειών βροχών στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA