Categories: SOCIAL MEDIA

Οι νικητές των βρετανικών Fashion Awards

Ο Τζόναθαν Άντερσον κέρδισε δύο από τα κορυφαία βραβεία στην τελετή απονομής των Fashion Awards στο Λονδίνο επαναλαμβάνοντας τη μεγάλη νίκη του 2015 στην ετήσια εκδήλωση του Βρετανικού Συμβουλίου Μόδας που διοργανώθηκε στην αρχή της εβδομάδας.

Ο Άντερσον παρέλαβε τα βραβεία Βρετανός Σχεδιαστής της Χρονιάς Γυναικείων Ρούχων για τη συλλογή του J.W. Anderson και Σχεδιαστής Αξεσουάρ της Χρονιάς για τον οίκο Loewe στο γκαλά που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο Royal Albert Hall.

Στον Μάρκο Μπιτσάρι, διευθύνοντα σύμβουλο του οίκου Gucci απονεμήθηκε το βραβείο Επιχειρηματικός Ηγέτης και ο Κρεγκ Γκριν για δεύτερη συνεχή χρονιά έφυγε με το βραβείο Βρετανός Σχεδιαστής της Χρονιάς Ανδρικών Ρούχων.

Ο Ραφ Σίμονς βραβεύθηκε ως Σχεδιαστής της Χρονιάς για τις δημιουργίες του στον Calvin Klein, ο Κρίστοφερ Μπέιλι παρέλαβε το βραβείο Εξαίρετης Συνεισφοράς στη Βρετανική Μόδα και ο Μάικλ Χάλπερμ πήρε το βραβείο Αναδυόμενου Ταλέντου Γυναικείων Ρούχων.

Ο Τσαρλς Τζέφρι, σχεδιαστής της ετικέτας Loverboy κέρδισε το βραβείο Αναδυόμενου Ταλέντου Ανδρικών Ρούχων.

Η Adwoa Aboah πήρε το βραβείο Μοντέλο της Χρονιάς και η Off-White κέρδισε το βραβείο Urban Luxe.

Στη Ντονατέλα Βερσάτσε για τον Versace απονεμήθηκε το βραβείο Fashion Icon, στη Στέλα ΜακΚάρτνεϊ το Ειδικό Βραβείο Καινοτομίας.

Η Πατ ΜακΓραθ κέρδισε το βραβείο Isabella Blow Δημιουργού Μόδας και η Μαρία Γκράτσια Κιούρι το βραβείο Swarovski Θετικής Αλλαγής σε ένδειξη αναγνώρισης της συνεισφοράς της στην ενδυνάμωση των γυναικών στη βιομηχανία της μόδας.

«Ως η πρώτη γυναίκα διευθύντρια δημιουργικού του Christian Dior, η Μαρία Γκράτσια έχει συνδυάσει τη μακροχρόνια προσήλωσή της στην ενδυνάμωση των γυναικών με την αληθινή δημιουργική μαγεία, για να φέρει τις σημερινές πιο δυναμικές συζητήσεις στην πρώτη σειρά της μόδας» δήλωσε η Νάντια Σβαρόβσκι, μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της Swarovski.

Στην τελετή απονομής των Fashion Awards, τη γιορτή του Βρετανικού Συμβουλίου Μόδας στην οποία βραβεύονται ταλέντα και αναδυόμενοι αστέρες της βιομηχανίας η Ναόμι Κάμπελ απέτισε φόρο τιμής στον Αζεντίν Αλαϊά, τον θρυλικό μόδιστρο, ο οποίος πέθανε πριν από δύο εβδομάδες στο Παρίσι.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA