Categories: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

H πρώτη μουσική κατασκήνωση θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο στη Φθιώτιδα.

H πρώτη μουσική κατασκήνωση η οποία αφορά μουσικούς όλων των ηλικιών και επιπέδων, με θέμα τη μουσική και με επίκεντρο την κιθάρα, θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 17 Ιουνίου του 2021 στις Ράχες της Φθιώτιδας.

Για έξι ολόκληρες ημέρες οι συμμετέχοντες στο «Music Arts Camp» θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν 50+ ώρες μαθημάτων και μουσικών events με κύριο θέμα την κιθάρα, τη μουσική παραγωγή, την οργανοποιΐα, το digital marketing και την λειτουργία της μουσικής βιομηχανίας. Τα «Jam Sessions», η έκθεση κατασκευαστών κιθάρας και οι ανοιχτές συζητήσεις, θα έχουν σαν αποκορύφωμα εκρηκτικά live από τους καθηγητές. 

Tο καθηγητικό team

Το «Music Arts Camp» πλαισιώνεται από μια ομάδα εννέα καθηγητών αφιερωμένων στις τέχνες της Μουσικής, ως παραγωγοί, ηχολήπτες, session μουσικοί, καλλιτέχνες ηχογραφήσεων δάσκαλοι της μουσικής και band leaders, για πάνω από 15 χρόνια. Το μοναδικό αυτό event θα πραγματοποιηθεί στο γραφικό κάμπινγκ «Glamping Nisi», στην παραλία των Ραχών Φθιώτιδας.

Στο καθηγητικό team συμμετέχουν ο καλλιτεχνικός διευθυντής του «Music Arts Camp» – πολυσχιδής κιθαρίστας με διεθνή συναυλιακή πορεία, παραγωγός, συνθέτης και τεχνικός ήχου – Δημήτρης (Jim) Πολίτης, ο πολύπλευρος και κοσμογυρισμένος Μπάμπης Τυρόπουλος και ο καλός δάσκαλος, σολίστας και μέλος του «Next Step Quartet» Θοδωρής Κότσυφας.

Ακόμα, ο επίσης κοσμογυρισμένος κιθαρίστας και μέλος των διεθνούς φήμης «Sunburst» και «Suicidal Angels» Gus Drax, o κιθαρίστας και συνεργάτης «ονομάτων» της εγχώριας μουσικής Γιώργος Καραγιάννης και ο συνθέτης, παραγωγός, recording & mixing engineer, Χρήστος Ζαντιώτης.

Παραλία Ραχών Φθιώτιδας

Στο συνολικό «πακέτο» του camp, περιλαμβάνονται extra σεμινάρια και workshops γύρω από θέματα όπως το social media marketing και η εισαγωγή στο music production, συζητήσεις, διάδραση, δραστηριότητες, μουσικά παιχνίδια, διαγωνισμοί και κληρώσεις για μεγάλα δώρα όπως: σετ μαγνητών, ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα, πετάλια ήχου, πολυεφέ και άλλα. Περιλαμβάνεται ακόμα η μεταφορά από και πρός την Αθήνα. Το «Music Arts Camp» υποστηρίζουν ως χορηγοί, επαγγελματίες του χώρου όπως οι: Trimis Music, Zaranikas Music Store, Soto Onstage Studio Sound, Studio In Verba, JAM pedals, Paveza guitars, SP Custom Guitars, BMC Guitars / Perception Basses, GAS Pickups. Tsakalis Audioworks και Neorion (οργανοποιείο)

Info: www.musicartscamp.eu

Αντιγόνη Πάντα-Χαρβά