Categories: ΚΟΣΜΟΣ

Δύο εντάλματα σύλληψης εις βάρος του Marilyn Manson για επίθεση

Η αστυνομία του New Hampshire εξέδωσε ένταλμα σύλληψης κατά του δημοφιλούς καλλιτέχνη μετά από καταγγελίες για επίθεση, τουλάχιστον σε δύο περιπτώσεις. Ο Marilyn Manson κατηγορείται για επίθεση κατά κινηματογραφιστή κατά τη διάρκεια συναυλίας στο Gilford το 2019, ενώ, σύμφωνα με την αστυνομία, ο 52χρονος και οι εκπρόσωποί του είναι ενήμεροι για το ένταλμα. 

Οι Αρχές, παράλληλα, ξεκαθαρίζουν ότι οι καταγγελλόμενες επιθέσεις δεν είναι σεξουαλικής φύσης. Η πλευρά του 52χρονου μουσικού δεν έχει αντιδράσει επισήμως στο θέμα, ενώ ο Manson ενδέχεται να βρεθεί αντιμέτωπος και με άλλες κατηγορίες, καθώς εδώ και αρκετούς μήνες έχουν υπάρξει σοβαρές καταγγελίες εναντίον του.

Στις αρχές του Μάη η πρώην βοηθός του, Άσλεϊ Γουόλτερς, υπέβαλε μήνυση κάνοντας λόγο για σεξουαλική επίθεση εναντίον της, υποστηρίζοντας ότι ο Manson ήταν ένα τρομακτικό και βίαιο αφεντικό, την έβαζε να δουλεύει έως και 48ώρες συνεχόμενες ενώ σε αρκετές περιπτώσεις τη άγγιζε ερωτικά και την φιλούσε. Τον Φεβρουάριο η ηθοποιός Έβαν Ρέιτσελ Γουντ προέβη σε καταγγελίες πως είχε κακοποιηθεί με φρικτό τρόπο από τον καλλιτέχνη, κάτι που οδήγησε την δισκογραφική του εταιρεία, Loma Vista Recordings, να ανακοινώσει τη λύση της συνεργασίας τους. Και στις δύο περιπτώσεις η πλευρά του Marilyn Manson αρνήθηκε τις καταγγελίες και έκανε λόγο για ψέματα και παραποίηση της πραγματικότητας. (Πηγή: ΕΦ.ΣΥΝ.)

Αντιγόνη Πάντα-Χαρβά