ΕΛΛΑΔΑ

Σε απολογία για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας καλείται η Ρούλα Πισπιρίγκου

Ενώπιον της Δικαιοσύνης καλείται να εμφανιστεί η Ρούλα Πισπιρίγκου προκειμένου να λογοδοτήσει για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της.

Η κατηγορούμενη, που κρατείται προσωρινά για την δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας τον περασμένο Ιανουάριο, καλείται σε απολογία από την 35η τακτική ανακρίτρια και για τις ανθρωποκτονίες των μικρότερων κοριτσιών της, Μαλένας και Ίριδας. Η Πισπιρίγκου είναι αντιμέτωπη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συρροή.

Η δικαστική λειτουργός που χειρίζεται την δικογραφία για τις δολοφονίες των μικρότερων παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη, καλεί την 34χρονη γυναίκα να εμφανιστεί ενώπιον της, την Τρίτη 25 Οκτωβρίου, προκειμένου να απολογηθεί για τις εγκληματικές ενέργειες που της αποδίδονται τόσο για τον θάνατο της Μαλένας το 2019 και της Ίριδας το 2021.

Όπως εκτιμάται, η Πισπιρίγκου θα ζητήσει προθεσμία για να προετοιμάσει τις εξηγήσεις της.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση της Τζωρτζίνας έχει ήδη εκδοθεί παραπεμπτικό βούλευμα για την 34χρονη και αναμένεται να προσδιοριστεί η δίκη της ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA