ΕΛΛΑΔΑ

Ομοφοβικά παραληρήματα Μπέου και Μουτζούρη για Κασσελάκη

Σε παραλιακή ταβέρνα της Μυτιλήνης βρέθηκε ο Κώστας Μουτζούρης για να γιορτάσει την επανεκλογή του στο αξίωμα του Περιφερειάρχη. Όταν σηκώθηκε να μιλήσει στους παρευρισκόμενους αναφέρθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη  σαν «κουνίστρα»… 

Στη συνέχεια, ο Κώστας Μουτζούρης, καθηγητής που έχει διατελέσει και πρύτανης στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, χαρακτήρισε τον Στέφανο Κασσελάκη «οπισθογεμή» με όσους ήταν εκεί να γελάνε και να διασκεδάζουν. 

Στο βίντεο συγκεκριμένα ακούγεται ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου να λέει: «Αρχίζει μια νέα σεζόν τώρα, μια νέα Περιφερειακή Αρχή. Θα πάμε καλά. Όλους θα τους βοηθάμε αν μπορούμε. Και με όλους θα συνεργαστούμε. Και με Νέα Δημοκρατία και με το ΠΑΣΟΚ και με το ΣΥΡΙΖΑ… με όλους. Είναι κόμματα που τα ψηφίζει ο λαός». 

Τότε ένας άντρας από τους παρευρισκόμενους ρώτησε: «Και με τον Κασσελάκη;» και ο κ. Μουτζούρης απαντάει: «Κουνίστρα είναι αυτός! Είναι λίγο οπισθογεμής».

Σε βάρος του  Στέφανου Κασσελάκη, είχε προηγηθεί πριν μέρες και μια ακόμη ομοφοβική επίθεση, αυτή του Αχιλλέα Μπέου όταν έγραψε στην σελίδα του στο facebook με αφορμή μια συζήτηση που είχε ο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με ένα πολίτη του Βόλου.

“Ενημερώθηκα για μια αηδιαστική δήλωση του Κασσελάκη, τόσο αηδιαστική όσο και ο ίδιος, που αναφερόμενος στο πρόσωπό μου είπε ότι «χέστηκε» και πως «με έχει χεσμένο». Καμία έκπληξη. Δεδομένης της ιδιαιτερότητας του φυσικό είναι να χεστεί…”

πηγή

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA