ΕΛΛΑΔΑ

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο αρχιμανδρίτης που έστειλε πορνογραφικό υλικό σε 12χρονο

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 40χρονος αρχιμανδρίτης ο οποίος έστειλε πορνογραφικό βίντεο σε 12χρονο στην Αργολίδα.

Ο ιερέας είχε συλληφθεί με τη διαδικασία του αυτόφωρου και αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος μέχρι τη δίκη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, η οποία ορίστηκε για τις 16 Ιουνίου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα του συνηγόρου υπεράσπισης του 40χρονου ιερέα να ανοιχτεί το κινητό του, για να διαπιστωθεί ότι -όπως υποστηρίζει- η αποστολή του άσεμνου υλικού έγινε από λάθος και προορίζονταν για άλλο παραλήπτη που είναι ενήλικος.

Το κινητό και οι υπολογιστές του 40χρονου έχουν ήδη κατασχεθεί και βρίσκονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., ενώ μέσω της διασταύρωσης των στοιχείων οι Αρχές εξετάζουν εάν το περιεχόμενο αυτό έχει σταλεί και σε άλλους ανήλικους ή ακόμη και σε ενήλικες.

Σύμφωνα μάλιστα με τους ισχυρισμούς του αρχιμανδρίτη, το τελευταίο διάστημα ο ίδιος είχε διαδικτυακές ερωτικές επαφές με τέσσερις ενήλικους άνδρες, ενώ το βίντεο υποστήριξε ότι το έστειλε «κατά λάθος» στον 12χρονο και πως είχε άλλον παραλήπτη.

Η υπόθεση ήρθε στο φως, όταν ο πατέρας του ανηλίκου αντιλήφθηκε μηνύματα με πορνογραφικό περιεχόμενο, που έστειλε ο φερόμενος ως δράστης στον ανήλικο, μέσω της εφαρμογής messenger. Ο ιερέας κατέγραφε τον εαυτό του γυμνό και τα έστελνε στον ανήλικο.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA