ΕΛΛΑΔΑ

«Δεν θα φοβηθούμε»: Η απάντηση της Δανάης Μπάρκα σε υποψήφιο βουλευτή των Σπαρτιατών

Υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα Σπαρτιάτες κάλεσε στο τηλεφωνικό κέντρο της εκπομπής «Πάμε Δανάη», εκνευρισμένος για όσα δήλωσε νωρίτερα η Δανάη Μπάρκα, αναφορικά με το κόμμα του, ζητώντας από την παρουσιάστρια να ανακαλέσει.

Όπως ανέφερε η Δανάη Μπάρκα, ο υποψήφιος, φανερά εκνευρισμένος, προχώρησε και σε ανάρτηση σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που, μεταξύ άλλων, ανέφερε πως «κοτέψανε και φοβηθήκανε».

Η απάντηση της παρουσιάστριας ήταν άμεση, με την Δανάη Μπάρκα να σημειώνει ότι «Ως άνθρωπος της κοινωνίας, να του μεταφέρω ότι όχι, δεν κοτέψαμε και δεν θα φοβηθούμε. Κανένας δεν πρέπει να φοβάται. Και να μην υπάρχει στη Βουλή κόμμα που να προάγει το φόβο».

Αναλυτικά η απάντηση της παρουσιάστριας

«Έγινε παρέμβαση από έναν υποψήφιο βουλευτή του κόμματος «Σπαρτιάτες», ο οποίος πήρε εκνευρισμένος στο τηλεφωνικό κέντρο σε σχέση με αυτά που ειπώθηκαν από μένα για αυτό το κόμμα…

Θέλω να του απαντήσω δημόσια και να του πω, γιατί έκανε story λέγοντας ότι φοβάμαι και ότι κότεψα… Ως παρουσιάστρια αυτής της εκπομπής και ως άνθρωπος της κοινωνίας, να του μεταφέρω ότι όχι, δεν κοτέψαμε και δεν θα φοβηθούμε. Κανένας δεν πρέπει να φοβάται. 

Και να μην υπάρχει στη Βουλή κόμμα που να προάγει το φόβο».

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA