Categories: ΚΟΣΜΟΣ

Για «βιβλική καταστροφή στην Ελλάδα» κάνουν λόγο οι Times

Για “βιβλική καταστροφή” κάνουν λόγο οι Times, δημοσιεύοντας τη φωτογραφία ενός πυροσβέστη μπροστά από ένα σπίτι που καίγεται υπό τον τίτλο “Πενήντα νεκροί καθώς η πυρκαγιά προκαλεί βιβλική καταστροφή στην Ελλάδα”.

“Δεκάδες νεκροί την ώρα που οι χειρότερες πυρκαγιές εδώ και μια δεκαετία στην Ελλάδα καταστρέφουν παραθεριστικά κέντρα”, τιτλοφορείται παράλληλα το πρώτο θέμα στον ιστότοπο της βρετανικής εφημερίδας Independent.

Τα θύματα των πυρκαγιών στην Ελλάδα είναι το πρώτο θέμα και στην διαδικτυακή έκδοση της βρετανικής εφημερίδας Guardian, υπό τον τίτλο: “Δεκάδες νεκροί την ώρα που παραθεριστικά κέντρα καταστρέφονται”.

“Πυρκαγιές στην Ελλάδα: Kατάσταση έκτακτης ανάγκης καθώς τουλάχιστον 50 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους”, είναι επίσης ο τίτλος της πρώτης είδησης που μεταδίδει στον ιστότοπό του το SkyNews.

Πρώτο θέμα είναι τα θύματα από τις πυρκαγιές στην Ελλάδα και στον ιστότοπο της ισπανικής εφημερίδας EL PAÍS υπό τον τίτλο: “Τουλάχιστον 50 νεκροί και 156 τραυματίες από τις σοβαρές πυρκαγιές στα περίχωρα της Αθήνας”.

“Η Ελλάδα ρημάζεται από φονικές πυρκαγιές”, είναι την ίδια ώρα ο τίτλος που δίνει η Le Monde στην τραγωδία στην Ανατολική Αττική και προσθέτει: “Μακάβριος απολογισμός στην Ελλάδα, οι βίαιες πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν τη Δευτέρα 23 Ιουλίου στα περίχωρα των Αθηνών προκάλεσαν τουλάχιστον 50 νεκρούς και περισσότερους από 150 τραυματίες, οι 11 από τους οποίους σοβαρά”.

Πρώτο θέμα ήταν επίσης σήμερα το πρωί η τραγωδία από τις πυρκαγιές στους ιστοτόπους των γαλλικών εφημερίδων Le Figaro και Le Parisien.

(AΠΕ-ΜΠΕ)

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA