Μέσα από μία μαγειρική διαδικασία “blind cooking”, οκτώ διακεκριμένοι Έλληνες Chef είχαν την ευκαιρία να πειραματιστούν και να δημιουργήσουν ξεχωριστές γαστρονομικές προτάσεις βασισμένες σε επιλεγμένα προϊόντα από όλη την Ελλάδα.
Η Kayak συμμετείχε με το Λουκούμι Τριαντάφυλλο, μία άκρως δροσερή και ελληνική γεύση παγωτού, με λεπτεπίλεπτη αίσθηση και φίνο άρωμα από τριαντάφυλλο.
Οι σεφ της Κριτικής Επιτροπής έκαναν αυτό που γνωρίζουν καλύτερα…Δημιούργησαν, δοκίμασαν και ομόφωνα συμφώνησαν για την ανωτερότητα και την ιδιαίτερη γεύση του παγωτού Kayak, επιβεβαιώνοντας πως μπορεί να πρωταγωνιστεί σε μία επαγγελματική κουζίνα.
Τη φετινή διοργάνωση των Chefs’ Choice Awards ανέλαβαν η Boussias και το Hotel & Restaurant Daily.
KAYAK
Το Kayak είναι ένα βραβευμένο ελληνικό brand παγωτού που χαρακτηρίζεται από καινοτομία και αριστεία σε κάθε επίπεδο με μοναδικές γεύσεις. Η φιλοσοφία των παγωτών Kayak είναι η συνεχής αναζήτηση της τέλειας συνταγής μέσα από την μίξη των καλύτερων φρέσκων συστατικών, «πειράζοντας» τις παραδοσιακές συνταγές, ακολουθώντας τις γαστρονομικές τάσεις της εποχής και μέσα από καινοτόμες μεθόδους παραγωγής με αποτέλεσμα μια μοναδική γαστριμαργική εμπειρία.
Όλα τα παγωτά Κayak παράγονται με τις πιο αγνές πρώτες ύλες όπως φρέσκο γάλα, φρέσκια κρέμα γάλακτος, πραγματικά φρούτα, αληθινούς ξηρούς καρπούς και τις καλύτερες σοκολάτες.